Medvetandets nivåer
december 8, 2022
Andevärlden
december 11, 2022

Det finns olika sätt att kanalisera på. När vi känner oss kreativa och skapar kan vi ibland uppleva att vi kanaliserar och är kreativa i att skapa något. En konstnär kan tex uppleva att de kommer i ett flöde och sedan målar de vad som intuitivt kommer till dem.

När vi kanaliserar andliga guider och änglar behöver vi ställa oss själva och våra värderingar åt sidan för att kunna ta emot budskap från högre andliga varelser.

Budskapen från olika dimensioner kan skilja sig åt beroende på vilken medvetenhet och kunskap dimensionen du kanaliserar ifrån har. Vem du är, vad du behöver och beroende på vilka frågor du ställer så kan guider anpassa sig efter din förståelse medvetenhet.

Det finns alltid en fara när du kanaliserar om du inte kan skillnad på olika dimensioner utan bara bjuder in vem som helst i ditt energisystem. Det räcker inte alltid med att be om den bästa guiden, det kan smita med riktigt otäcka varelser om man inte förstår skillnaden, det finns också många Trixters i de andliga dimensionera med stort ego som gärna vill säga några ord. Det räcker inte att bjuda in en guide från det högsta ljuset. För om din medvetenhet är låg kommer du att attrahera kunskap från lägre dimensioner av ljus. Fast du har en hög medvetenhet kan det ändå slinka igenom och du behöver känna till hur det då uppträder för att kunna avsluta din kanalisering på en gång. Många Trixsters är bra på att luras vilka de är och har inga problem att ljuga om sin identitet.

När vi bjuder in en guide eller ängel att flöda igenom vårt energisystem då blir vi alltid själva ett filter för informationen som kommer. Vi tar emot vibrationer – omvandlar dem till ord – förmedlar det till klienten. Det kan därför vara bra att ha ett rikt ordförråd när du ska kanalisera. Med god självkännedom kan du skilja på vad som kommer från guiden och vad som kommer från din egen verklighet.

När någon gör en kanalisering åt dig kan det vara bra att veta att de filtrerar informationen de får genom det ordförråd de själva har.

När man kanaliserar upplever man oftast en genomströmning av energi och vibrationer som man omtolkar till ord. En del kan höra en röst som talar och förmedlar den informationen som rösten då säger. Du kan skriva ned kanaliseringar med hjälp av papper och penna det kallas då automatskrift. På den sjätte träffen på den esoteriska dimensionella utbildningen får eleverna lära sig kanalisera. Då får en och en ta emot en guide och låta guide tala fritt, och vi ställer också frågor till guiden.

En kanalisering är aldrig otrygg, obehaglig, skrämmande utan alltid omfamnande, trygg och omhändertagande på ett sätt som lär dig något om dig själv.

Det komma en personlig guide från klienten, den som kanaliserar kan ha en guide eller en guide till hela gruppen om man är en grupp. När jag hjälper mina elever att få uppleva kanalisering då vet de också vad de kan förvänta sig, för att inte börja kanalisera lägre entiteter och varelser. För det kan skada deras eget energisystem man kan få in energi i sitt energisystem som sedan blir svårt att få bort. God självkännedom är därför bra att ha och därför ligger kanaliseringen längre bak i utbildningen till dimensionellt medium.

När vi kanaliserar har vi alltid en medvetenhet om vad som sägs för att inte tillåta dem att ta över våra kroppar för om de gör det då finns risken att du inte får tillbaka dig själv helt och hållet.

Jag tycker man ska ha en erfaren lärare med sig när man börjar kanalisera och inte göra det på egen hand och ha en viss dimensionell förståelse. Förbereda sig noga och vara uppmärksam på sina egna känslor.

Kanalisera kan vara otroligt vackert då vi genom kanaliseringen kan få information från högre dimensioners kunskap. Det hjälper oss på så sätt att förstå den dimensionella verklighet vi lever i bättre.

Det är viktigt att förstå att i all kanalisering lägger vi oss själva, vårt ego helt åt sidan för att vara i flöde med den guide vi kanaliserar. Vi blir på så sätt en kanal för dem att förmedla information på.

Du kan kanalisera alla sorters varelser, naturväsen, andliga guider, uppstigna mästare, ljusvarelser, änglar, högre jag från människor, dig själv eller djur, växter. Eftersom det handlar om att vara en kanal kan du bli en kanal för vad som helst.

Desto högre kunskap en guide har desto mindre draman och det gör att budskapen från högre guider blir enkel och ofta universell den passar de flesta. Kanalisering från andliga guider som levt tidigare på jorden blir ofta lite mer privat och utmärkande för livet som människa.

I kanalisering är du i fullt medvetande

.

Lär dig mer om kanalisering

Skillnad på kanalisering, energiavläsning och direktkontakt med varelser och guider.

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.