Avsnitt 128: Reiki talk 1 with Frank Arjava Petter about origins of Reiki
mars 31, 2021
Avsnitt 68: Övning för att vara och expandera ditt hjärta med Reiki
april 3, 2021

Jag vill av hela mitt hjärta önska er alla en Glad Påsk. Nu tar jag lite ledigt från yttre arbete men det inre pågår ju som sagt fortfarande. Nya poddar och nya spännande projekt som kommer efter påsk. Du som är med på 21 dagars healingen vi ses ju i etern varje dag även under påsken.

När mina barn var små och bodde hemma så hade vi traditioner varje påsk. Den som vaknade sist fick ett roligt ”öknamn” den dagen. Med mycket gott hjärta förstås.

  • Torsdag(skärtorsdag) var skärfisen
  • Fredag ( långfredag)var långlaten
  • Lördag (påskafton) var påsklåska
  • Söndag (påskdagen) var Stekekötten Strickikott, ( har ingen aning vad det betyder något från västmanland)

Jag har ingen aning var detta kommer ifrån men roligt hade vi när barnen var små. Med stor sannolikhet någon gammal svensk tradition.

Med Covid tider så samlas människor inte på samma sätt i familjer och äter tillsammans som vi gjorde tidigare. Det innebär att många människor är mer ensamma. Jag kan verkligen rekommendera att ta tiden du får med dig själv om du inte har familjen omkring dig att vårda och ta hand om dig själv.

Om du skulle unna dig själv något i påsk hur skulle du göra då? Hur skulle en lyxig storhelg se ut för dig fast du är ensam. Vi kan fortfarande äta gott, läsa en bra bok, lyssna på en intressant podcast osv. Vill du gå kurs i påsk så har du mina onlinekurser. Jag kan varmt rekommendera Shamballas ljus eller Inre uppvaknande – Nefertiti kosmisk healing® Påsken är ju av tradition en andlig helg så varför inte fördjupa dessa kunskaper inom dig.

Mer tips:

Med det vill jag önska dig en Glad Påsk

Solkarina Sinnligkunskap®


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.