Aktuellt på portalen
maj 25, 2020
E-learing Reiki-massage
maj 28, 2020

Inspirationskort för att öka självförtroendet och skapa ett kosmiskt flöde. Korten hjälper dig att fokusera på det som är viktigt för dig.

De här korten kommer att hjälpa dig att dagligen fokusera på olika känslor, situationer som ger en hög och bra vibration för dig och lär dig uppskatta, älska och känna mer tacksamhet. Det är 3 egenskaper som skapar en känsla av lycka och flöde inom dig.

Korten lär dig att öva på detta.

Det är 45 kort och en medföljande påse.

Instruktioner hur du använder korten följer med i påsen.

Korten kommer när du använder dem för personligt bruk efter 3 månader att öka dina ljusflöden, få dig att känna mer lycka, skapa höga vibrationer inom dig och lära dig att fokusera på det som är viktigt i ditt liv.

Universum ger oss en dröm

Korten du håller i din hand ska hjälpa dig att öka din självkärlek, skapa flöde och synkronitet i ditt liv, skala bort det du inte behöver, och fokusera på din sanna livsväg. Du skapar en högre vibration inom dig. Du har redan allt du behöver inom dig och korten hjälper dig att se och förstå det.

Med tiden kommer du att märka att du plötsligt LEVER det. Du når då ett tillstånd av lycka. Då kommer självkänslan att öka tillsammans med självförtroende och du kommer att dra till dig enbart det som är i fas med dig och ditt högsta syfte.

Du bokar och köper korten här

Så använder du korten

Du bokar och köper korten här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.