Karma
december 29, 2022
Kristallbarn
december 29, 2022
Visa alla

.

Dessa människor är bara i början av sin andliga utveckling. De har utvecklats att vara intellektuella, se om sitt eget hus och ta hand om sig själva. De är rena jag-människor precis så som en tonåring som lär sig att hitta sina egna gränser och testar sina gränser. Indigo människor är mediala men har inte ännu lärt sig att använda sitt hjärta som de kommer att lära sig när de utvecklas till kristallmänniskor . De kan därför upplevas som väldigt självupptagna och har lätt för att köra över människor eftersom det är deras åsikter som gäller och inte andras.

Det finns en styrka i detta då de inte är beroende av andra människor för att gå framåt i livet. Men det finns också en ensamhet här. De är väldigt mediala människor och det är här många hamnar i början av sin spirituella och andliga utveckling. Det är alltid från jaget ett andligt sökande och nyfikenhet börjar.

Indigo kan vara besvärliga eftersom det oftast är deras förhållningssätt som gäller, de vet sanningen, det som de tror på och säger är sanningen. Men de har då bara sin egen tolkning utifrån sin egen verklighet.

Jag brukar undvika indigomänniskor eftersom de inte går att samarbeta med då de alltid är ute efter egna vinster och aldrig kan se en win-win situation. Det gör dem heta på gröten och deras sätt att alltid utge sig för att vara sanningssägare kan få andra människor att växa i sin egen tro.

När vi utvecklas andligt går vi igenom olika faser, den första är jaget som hör till indigo och solarplexus. Det andra är kristall som är hjärtat och den tredje fasen är att leva sin egen sanning utan att tvinga den på andra människor och det är regnbågsmänniskor. Regnbågsmänniskan kan ta ansvar för sitt eget jag indigo och samtidigt för gruppen, vi genom kristall.

Det är viktigt att inte bli sårad av indigomänniskor eftersom de uttalar sin sanning men inte en kosmisk sanning. Beroende på vilka erfarenheter de har, vilket beteende mönster de är präglat i kan de vara kloka pionjärer men också konspiratoriska ”idioter” som skadar mer än de gör nytta.

Läs mer om donationer

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.