Tack för ett fantastiskt år med Sann Essens och Änglarna
november 3, 2019
Mat är näring
november 23, 2019

Nu har jag landat i Indien och denna magiska kultur. Det är stor skillnad på den här delen av Indien och den jag besökt tidigare. Som att vara i olika länder.  Vi påbörjade behandlingarna på en gång och det var verkligen en upplevelse och inte alls som de duttande behandlingar vi ger i Sverige. De Ayur vediska massagerna och teknikerna är väldigt kraftfulla. I kombination med himmelsk mat där varje tugga smakar gott och lämnar en känsla av nöjdhet bakom sig.  Så får vi uppleva hur man kan äta sig frisk och äta för näringen och inte för ätandes skull. Det är mycket jag kommer att ta med mig hem till Sverige.

Den första massagen jag fick första dagen blev en liten chock för kroppen jag är ju van med den svenska massagen och Lomi Lomi massagen som är mjuk och innerlig. Här var det 2 unga kvinnor som fullständigt hällde olja över kroppen och sedan med jordens hastighet satte igång och gnida handlflator och armar mot varje del av min kropp. Den skulle väckas och vaknade gjorde den. Det kallas Sidda Massage

Dag nummer 2 fick jag en massage som heter Kaja ( det finns mycket att lära sig) där var det hårt bundna knyten som duttades hårt mot kroppen och som massören drog mot kroppen. Inte heller denna gång missade de en fläck så att säga. Mitt hår är fett och indränkt av olja.

Eftersom vi fått konsultationer av Ayur vediska läkare 2 stycken varav en är medicinsk läkare så har vi fått behandlingsprogram. Var och en av oss personliga sådana. Jag har förutom Kajan ocks fått olja i näsan och suttit och andas in ånga med helig basilika. Allt för att skräpet i huvudet ska lossna, bihåler osv. Det sägs att det kommer att komma ut en massa godis genom näsan och jag väntar förväntansfullt på det.

En av läkarna Rash har verkligen ramlat rakt in i mitt hjärta. En fantastisk människa och personlighet. Jag brukar prata om medvetandets 4 nivåer och han har dem alla. Förutom att han är kommunikativ, roligt och pratsam med oss så har han sådan stor kunskap han bär på.

Det roliga är och var att han varit i Umeå 6 gånger tror jag han så många i Sverige känner honom redan. Ibland finns det guldkorn på himlen och han är verkligen ett av de guldkornen. Förutom att han är både Ayur vedisk läkare och vanliga läkare så har han skrivit en bok som finns på Amazon om AI, vem kunde tro det. Han berättade att han bott i Hollywood hos filmproducenten som skapat terminator och denne lär ha sagt många filmer i Hollywood talar och pratar om framtiden och vad som ska komma. Men – det visste vi ju redan, så tänk på det nästa gång du ser en film om science fiktion från Hollywood kanske finns där ett spår av sanning i den.

Allt gott till er alla

På bilden nedan ser du hur vi sitter i ångbad med helig basilika bla så det är inte spöken 🙂

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.