Magiska Indien
november 10, 2019
Luleå leverar duktiga änglamedium
december 8, 2019

Det har verkligen varit en lärorik resa här i Indien. Många begrepp vänder på sig samtidigt som det känns naturligt. Jag har alltid haft intentionen att äta bra mat, utan gifter och ekologiskt. Men det handlar också om att inte äta för mycket då mycket av den svenska maten innehåller så många e-ämnen. Den ayurvediska matkulturen är verkligen något jag kan ta med till Sverige som som jag själv ska leva mer efter nu då jag fått lära mig hur. Jag ser ett stort värde i det även för mina elever eftersom mat ska vara näring och inget annat. Alltför många använder maten som stöd för annat.

Visste du att magsäcken är som din knutna hand och därför ska du inte ha mer på tallriken. Kanske är det så att vi blandar för många matkulturer i Sverige som gör att vi äter lite hit och dit och kors och tvärs. Idag vet jag att mat inte är det som påverkat min kropp att bli stor. Det är helt andra orsaker. det är inte fett utan mest vatten. Den vediska kulturen har ett sunt förhållningssätt till mat. Takata skriver i ett häfte jag har hur viktigt det är att äta vegansk mat därför att den innehåller livsenergi som också Reiki är. Jag tror att med den kunskap jag fått med mig härifrån Indien så kommer även mitt förhållningssätt till kurser att förändras då jag vill ge mina elever mer. Jag har ett mål till som ska infrias nästa år och sedan har jag fått ihop det jag skulle kalla helhet eller holistiskt tänkande. I Sverige missbrukar vi de orden och tror att vi kan tänka oss friska. Det fungerar verkligen inte så med kroppen. Jag har fått en kunskap om mat och kroppen som jag inte haft tidigare. Provat på att fasta i 10 dagar vilket skulle varit en omöjlighet hemma. Här har vi fått det serverat med de juicer vi skulle dricka varje dag. Den kunskapen ska jag också ta med mig hem.

Det som är roligt är att allt som jag lär mig det blir alltid en bonus till de elever jag har. Jag blir bättre och bättre när jag utökar min kunskap och det gör att även mina elever för högre och högre kvalitet på utbildningarna. Jag vet vad som ligger bakom min övervikt idag och jag tror att det är många som har liknande problem. De sitter säkert i samma båt som mig. Var startar man. En stor kunskap jag känner jag fått av min resa till Indien. Sen är det ju ett fantastiskt land. På en av bilderna ser du kokerskan som gör otroligt god mat skala kokosnötter.

Med det önskar jag dig det bästa. Med stor sannolikhet kommer min bok om den ayur vediska resan som bok i januari så även du kan ta del av de lrdomar som jag gjort.

Huset är rena Shamballa det är otroligt vackert. Det är ingen trappa upp till den 2 våningen utan en liten väg inomhus som man går på uppför. Den slingrar sig uppåt, smart och smidigt och mycket enklare att gå i än trappor.

Kram Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.