Reiki och mental /psykisk ohälsa – Reikipodden
september 17, 2018
21 dagarsprogram för dig som kan Reiki
september 18, 2018

Tänk ändå så mycket dessa fantasiska människor fått lära sig. För det handlar om att hitta sig själv och den utbildning som passar just mig bäst för att göra den inre resan till självkännedom. Jag är en fantastiskt lyckosam person. Jag får träffa otroliga människor med otroliga kunskaper de bär med sig. Att få vara en del av det är en gåva i livet. Dessa människor och några till som inte är med på bild har gått den långa utbildningen på 7 helger, gjort hemövningar, stångats med sig själva, sitt självförtroende och tillsist känt att de kan.

Alla människor är bra på något vad är du bra på? Jag har elever som startat lakritsbutik, som vill bli kiropraktor eller som startar företag och erbjuder tjänster och kurser. Det är en förmån att få hjälpa människor hitta hem till sig själva.

Människor hittar sig själv och sin väg genom mina utbildningar. Jag har produktutvecklat i stort sett alla utbildningar jag har. Det är en gåva att få så mycket kunskap att man kan göra det. Alla dessa människor kan jag med gott hjärta rekommendera när de blandar de kunskaper jag gett dem med de kunskaper de redan hade.

De har ju faktiskt mer kunskap än mig, de har sin kunskap och den jag gett dem under utbildningen

Tusen tack till er alla som på alla sätt gjort vad ni kan för att stötta varandra från helg 1 till helg 7. Ni har gjort ett kanonjobb

Här kan du läsa mer om utbildningen de gått och alla steg de lärt sig.

Här kan du läsa referenser från mina kursdeltagare

Den esoteriska utbildningen har gett mig kunskaper att sortera och förstå de olika dimensioner som finns. Jag har fått en energimedvetenhet och förstår saker i ett större sammanhang. Jag har lärt mig utifrån en stor meny av olika sätt att arbeta som esoteriskt medium att hitta mina specialiteter. Utöver det har jag fått inblick att arbeta i branschen och hur jag ska starta företag. Jag har älskat varje minut av det och har hittat fina vänner som finns i mitt hjärta. Solkarina har skickligt och varmt hjälpt mig att hitta mig själv och mina färdigheter. Det jag har märkt är att samtliga på kursen har blivit duktiga inom området och att vi kan så mycket mer. Om du inte har gått kursen ännu kan jag starkt rekommendera den. //Sofie

 

Allt gott till er alla / Solkarina

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *