Draman skadar och sårar
september 1, 2018
Reiki är Reiki och inga newage tekniker
september 4, 2018

Jag vill dela ett mejl jag fick idag och kan bara säga TACK från djupet av mitt hjärta att du delar detta med mig. Att få göra skillnad i människors liv går inte att med ord beskriva. En till människa som är lyckligare på jorden, ger oss en bättre mänskligt liv.

När jag ska skriva till dig vad Shamballa betyder så fylls mina ögon av tårar. Tårar för att jag blir så rörd när jag tänker på Shamballa för det står för kärlek och en acceptans för allt och alla och det ger mig en känsla av att vara hel. Den sista pusselbiten är nu på plats.

När jag först kom till Shamballa under Sann Essens kursen var alla andra eld och lågor över Shamballa, att det kändes så bekant och som att de kom hem. Jag kände inte riktigt så, jag var förundrad av så mycket annat på kursen!,  men jag kände alltid att jag borde gå dit igen men gjorde aldrig det. Sedan såg jag din kurs i Shamballas ljus och jag visste direkt att jag måste gå den! Denna gång var det som att komma hem, det var en självklarhet för mig att vara där och det kändes som om jag aldrig ville gå därifrån. Mötet med Jean har gett mig så många insikter, en klarhet över hur allt i universum hänger ihop och vägledning i min uppgift här på jorden.

Jean är en guide från dimension 196. Jag guidar alla till ett rum där de får sätta sig i bänkar och sedan överlämnar jag undervisningen till honom. Alla får du undervisning i 1-2 timmar av Jean och undervisningen de får är olika och unik för dem själva och deras livsuppdrag. Solkarina

Under kursen fick jag även till mig en healingmetod som jag har testat och som är helt annorlunda från andra metoder som jag kan. Men den här funnits där inom mig hela tiden, jag visste bara inte hur jag skulle använda den. Det är lite det som Shamballa ger,  en insikt i att allt finns redan inom oss. Vi har redan all kunskap, kärlek och ljus, vi måste bara lära oss att ta fram det och använda oss utav det. Vi är alla en del av det kosmiska flödet och har samma kunskap! Alla har samma värde, det finns ingen bättre eller sämre!

Se på allt med kärlek.

Jag hade aldrig förstått detta utan din hjälp att komma till Shamballa men också att få möta Sann Essens änglarna. Jag var helt vilsen innan jag träffade dig och den personliga utveckling jag har fått från dina kurser och kosmiska omprogrammering  har varit enorm och går inte ens att beskriva.

Jag kommer att vara dig evigt tacksam då det känns som om jag har fått livet åter. Jag har förstått värdet av livet, värdet av mig själv och mina förmågor. Jag älskar mig själv för första gången i mitt liv vilket är den mest fantastiska upplevelse som man kan ha. Allt tack vare dig, Solkarina!

Jag skriver detta för att jag vill att du ska förstå vilken skillnad du gör i människors liv och jag önskar att alla kunde få den möjligheten att få träffa dig.

Bästa hälsningar Sann Essens elev


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *