Samtal om esoteriska utbildningen
januari 13, 2018
Hatsu Rei Ho
januari 13, 2018

Under en väldigt lång tid har jag haft en massa ”måsten” på mig. Det har varit att skjutsa och ta hand om barn, tagit hand om en dement pappa samt hans hus som är i behov av reparation, renoverat mitt eget hus och skött ett heltidsarbete. Har jag inte gjort det har det inte blivit gjort. Ibland har jag varit så trött och nära bristningsgränsen men har till slut tagit ut den sista energi som finns och bara kämpat på och gjort.  Jag har visserligen fått stöd av nära men i slutändan är det ändå jag som har fått gjort. Jag känt mig deprimerad, ensam,  fångad och helt oförmögen att förändra situationen.  Ibland har jag tänkt när ska jag få leva? Är det bara jag som kan få saker att hända? Men i nästa sekund tänkt sluta det är så här att vara vuxen. Jag har försökt med att ge mig egen-tid men bevisligen har energiuttaget varit högre än energiinsättningen.

Insikten kom till mig att jag behövde en kosmisk omprogrammering. Jag har gått kurser för SolKarina tidigare och är väl medveten om att hon har en unik förmåga utöver det vanliga jämfört mot andra andliga lärare. SolKarina har en förtroendeingivande, medmänsklig utstrålning, samtidigt en pondus och är nytänkande utanför ramarna. För att beskriva vad jag menar att hon tänker utanför ramarna är att när hon pratar med mig inser jag att hon har rätt och jag undrar för mig själv varför jag inte tänkt i de här banorna tidigare. Saker blir plötsligt självklara och enkla.  Jag bokade in en tid med SolKarina för en kosmisk omprogrammering.

När den kosmiska omprogrammeringen utfördes upplevde jag ilningar i huvudet och samtidigt kändes kroppen lättare och mer avskalad. Jag hann också börja fundera på ”hjälper man andra människor genom att hjälpa dem när jag istället måste lära dem att hjälpa sig själv”. Efteråt ringde SolKarina upp mig och bekräftade det jag kände och upplevde att jag gick i ett ”segt klister”. VI diskuterade också om att det fanns en utbrändhetsvarning på mig och hur jag ska hantera det. Jag måste skala bort saker till det absolut det viktigaste och nödvändigaste för mig. Vi pratade om ett tidigare liv som gjorde att jag förminskade mig själv och att jag skulle resa på mig och tänka på de goda kvaliteter jag har. Coachningen fortsatte med tips hur jag kan få extra energi för att hantera min vardag. Vikten av att hitta tillbaks till min inre glöd. Utöver det fick jag lite personlig information om mig själv.

I efterhand inser jag att den kosmiska omprogrammeringen räddade mig från utbrändhet och låsningar att hantera vardagen. Jag har också upptäckt att jag har blivit mycket mer klarseende och fått ett annat högre överblickande perspektiv på saker jämfört mot vad jag hade tidigare. Min berättelse om för mycket i vardagen är jag nog långtifrån ensam om.  Har du bekymmer eller för mycket att hantera kan jag starkt rekommendera kosmisk omprogrammering och att jag har en stark övertygelse att det kan hjälpa dig på alla sätt och vis.

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *