Reikimaster steg 3 Reikilärare-utbildning med Japanska Reiju
januari 13, 2019
Från Åhus till Luleå 2019
februari 21, 2019

Boka hetaste kursen eller organisera på din ort

  • Göteborg 7 juli
  • Umeå 3 maj
  • Uppsala 16 augusti 2019
  • Vill du organisera där du bor i sommar? Kontakta mig

Lär dig arbeta i fältet enligt kvantfysikens lagar med Reiki

Är du liksom jag trött på alla myter om Reiki som alla lärare och Reikimasters fått för sig? Känner du att du lever i begräsningar med din Reiki?  Att Reiki inte alltid ger dig de resultat du vill ha? Då är Reiki Restart något för dig.

Alldeles för många människor har tappat Reikiflödet. I Reiki så lägger man till olika ismer, dogmer, änglar, new age tekniker, mentala analyser, känslomässiga präglingar, chakran och GLÖMMER själva Reikiflödet.

Den här metoden är en endagars workshop där du får lära dig hur du går in i Reikiflödet helt och hållet. Överlämna allt till flödet och låta Reikienergin verkligen lösa blockeringar. Du får lära dig att gå in i fältet av Reiki där alla lösningar finns och alla dimensioner sammansmälter. Det är endast där du kan lösa problem du har eller frågor som kommer till dig.

Metoden lär dig hur du praktiskt använder dig av Reikiflödet och går in i hjärtats flöde när du gör en Reikibehandling. Då har du kontakt med alla dimensioner och får på så sätt också ett flöde genom alla dimensioner och kontakt med Reikiflödet bortomför det flöde vi vill stoppa i former och strukturer.

Reikiflödet kommunicerar med hjärtat som kommunicerar med livsenergin och när vi kan vara i det flödet får vi en större läkningskraft. Men då handlar det om att lägga bort det du vet både mentalt och emotionellt och gå in i Reikiflödet.

Den här workshoppen lär dig att göra det.

Många människor har fastnat i regler kring Reiki och vi kommer under den här workshoppen att frigöra det hos dig.

Allt läkande finns i flödet när du lär dig att vara i det.  Genom åren har människor lagt till olika tekniker som varit behjälpliga för dem själva. Men glömmer då att Reikiflödet inte har några intentioner eller tekniker utan är rent flöde.

Sommaren 2019 kommer jag att ha workshoppar på flera håll i Sverige där du får lära dig hur du går in i Reikiflödet och livsenergiflödet som är detsamma som det vi också kallar kosmiskt flöde och fältet. Vi kommer tillsammans under dagen att frigöra dig från begränsningar så du kan använda Reiki som det höga livsenergiflöde det är.

Vi kommer genom en enkel metod att avprogrammera dig från det gamla så du kan vara i flöde med Reiki när du ger det till dig själv och andra.

Vill du organisera för sommaren 2019 och den här kursen på en dag så kontaktar du mig.

Förkunskaper är grundkurs i Reiki oavsett Reikigren, linje eller lärare. Har du gått en grundkurs är du välkommen att delta.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *