Karmas 4 nivåer
september 8, 2018
Föreläsning 7 chakra
september 11, 2018

Det finns många fantastiska historier om Reiki och djur. Några har Solkarina skrivit om i sin bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring. Här kan du höra Sofie och Solkarina prata om våra fina vänner djuren och Reiki på Reikipodden

Karin har lärt sig Reiki på distans trots att vi bor i samma stad

Det började med att jag gick Reiki  hos Solkarina skriver Karin. Jag kämpade med min utbrändhet och sökte med ljus o lykta efter något verktyg att komma framåt och ur utbrändheten. Det hittade jag i Reikin! Reikin hjälpte mig att stressa mindre och gav mig lugn. Under Reiki utbildning skulle vi öva reiki på oss själva och andra människor.  Kom på att hört under utbildningen att man kan ge djur reiki. Jag provade att ge reiki på våran kanin Busan, hon älskade det! Hon blev lugn och avslappnad.  Jag brukar ge våran kanin Busan reiki när vi sitter och myser i soffan.  Jag lägger  händerna på hennes kropp och startar upp reiki.  Busan gillar att få reiki och blir nästan direkt lugn o avslappnad.

Hon brukar ”klappra” med käkarna och blir helt avslappnad i kroppen, somnar nästan. Det gör hon när hon njuter (som en spinnande/kurrande katt ungefär) .b Busan verkar tycka det är skönt och kan ligga länge och bara njuta!  Hon så blir lugn och avslappnad. Jag märker direkt när hon är nöjd för då sträcker hon på sig och vill hon i hoppa i väg.  Jag känner att det ger både mig och kaninen ett välmående och vi blir avslappnad och mindre stressad.

Ett lugn infinner sig hos oss båda. Kan verkligen rekomendera att ge djur reiki för det ger dom ett lugn och välbehag och en stilla stund.  Både att ge och få reiki ger  energi och ett välmående.

Podden har blivit en STOR succe så jätteroligt tycker jag. Vill du prenumerera och få tillgång till när vi lägger upp nya avsnitt så klicka prenumerer a på youtube

 

Våra fantastiska livskamrater djuren gillar också Reiki som du får ta del av i detta avsnitt

http://www.reikitidningen.se

Solkarina facebooksida https://www.facebook.com/Sinnligkunskap/

Reikitidningen på facebook https://www.facebook.com/reikitidningen/

Reikitidningens grupp på facebook https://www.facebook.com/groups/341104779290956/

Solkarinas facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/dennyatiden/

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *