Vägen hem
februari 16, 2018
Den svarta fågeln i Indien
februari 18, 2018

Vissa dagar kommer man bara närmare sitt hjärta. Det är märkligt. Nya människor trillar in och plötsligt finns allting där jag bara drömt om. Det är en magisk dag.

Jag talade med en elev ikväll och vi talade om livet före och efter Reiki. Jag lärde mig Reiki 1990 för mig handlar det verkligen om livet före och efter. För mig blev Reikihealing ett uppvaknande. Att vara uppvaknad för mig är att leva i stor medvetenhet och närvaro. Ta ansvar för mina känslor och ta mer och mer ansvar för den livsupplevelse jag har. Inte skylla på andra. Men visst finns det fortfarande en och annan ”idiot” det är bara att se på kriget i Syrien. Att då en sådan dag få uppleva att allting levs utifrån hjärtat är en magisk dag.

Ibland tänker jag på den tid i mitt liv när jag var en sovande människa. Många människor ser sig själva som väldigt medvetna och uppvakande på olika sätt.Trots att de fortfarande är sovande. Det är ju trots allt så att ingen annan människa kan sätta en referensram för vem som är eller inte är uppvaknad. Det kan man bara göra själv. Det handlar om att ha upplevt livet före och livet efter.

I livet före lever man i en omedveten bubbla där man egentligen inte ens grubblar. Du gör ditt helt enkelt. I livet efter grubblar du inte heller. Men du ser plötsligt att i ditt liv finns en röd tråd. Ditt liv har en plan, ditt liv har en mening. Att se det är att plötsligt vakna upp från en sömn man varit i. Det är detta som idag åter igen blev så tydligt. Idag har jag lärt känna många nya människor, kreativa, entreprenörer, med höga vibrationer som har tydliga kosmiska visioner. Då måste jag ju bara säga tack och uppskatta att verkligen ha medvetenheten att se att jag är närmare mitt hjärta

Fundera över vad det innebär att vara en sovande människa och en uppvaknad. Vilken skillnaden är? Vad det betyder för dig och lev i närvaro.

Reikigrundkurs


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *