Nu är boken på väg och jag bjuder på en meditation
juni 5, 2018
Du är världens centrum
juni 24, 2018

Jag skulle vilja reda ut en sak som jag ser ibland kan missuppfattas. Att transformeras betyder att förändra sig på djupet, Igår var du en person idag en annan. Låter det märkligt? Det finns människor som är djur. Det är dessa människor som är obotliga egoister. De tänker bara på sig själva och klarar bara av att se till att de själva har det bra. De drar sig inte för att ljuga, slå, förneka, hota, osv listan kan göras lång. Det är inte människor som gör så här det är djur. Det är djur eller kanske jag ska vara mer rättvis och säga det är rovdjur som går på instinkt som gör andra människor och människordjur illa. DE ÄR INTE MÄNNISKOR de är djur fortfarande.

Instinkten kan vara något vackert för en instinkt kan få dig att välja varma och kärleksfulla saker. Men en instinkt som kommer från rovdjur skadar andra. Varför? Jo därför att djuren har ingen viljekraft och kan inte styra känslor med intentionen.

Jag funderat i så många år varför jag inte medvetet kan skada någon. Har inte du det? Varför kan vissa människor skada andra men vissa inte? Jag har insett att jag är en människo människa. Det innebär att jag bär på en kärlek till min omgivning, vill att alla ska ha det bra och hela tiden arbetar för att vara en vänlig och rättvis människa.

Jag tror nämligen att en människo människa har stor visdom och är en filosof i sitt inre. Det skiljer människo människan från djuren. Människan är inte i sin sanna natur ett djur.

Det kommer människor till jorden med stora själar och med det menar jag att det spelar ingen roll hur de blir behandlade, hur omgivningen talar illa om dem, att de på olika sätt blir slagpåsar i livet. De är fortfarande vänliga. De skadar inte andra.

Andra människor med samma erfarenhet blir  ovänliga och skadar andra.

Vad skiljer oss åt?

En människo människa i sin fulla kraft värderar inte och talar inte illa om andra. Jag är så glad idag för jag insett att jag behöver inte förändra något hos mig själv. För jag är en människo människa och har alltid varit det. Det är också svaret på varför jag fått utstå så många umbäranden i livet. För jag kan ju inte slåss tillbaka en människo människa kan inte det. En djur människa är rädd för konkurrens och håller därför hårt på sitt. Det är en låg vibration. En människa en riktig människa förstår vikten av nätverk och hur man kan hjälpa varandra genom att arbeta i nätverk. Det vet ju alla med lite förnuft att desto fler som samlas i ett rum desto mer energi byggs upp. Det om något talar för att vi ska nätverka och hjäpas åt.

Men djur människan ser det inte så utan försöker hela tiden sko sig själv.

Jag hjälper människor att bli trygga med att vara människor och det innebär då att jag använder mig av:

  • Alla mina behandlingar
  • Alla mina böcker
  • Alla mina kurser
  • Alla mina erfarenheter

Allt handlar om att lära människor att vara i den människo människa de är. De flesta människor fastnar i lidande och ser inte den större bilden. Den bild som de själva kan påverka. Shamballa turnen jag just nu gör i Sverige är viktig. Oehört viktig. Den berättar nämligen för människor vad de kan göra för att vara människo människor. Det är dags att människan slutar vara djur och blir vad de är ämnade att vara.

Vi kan leva som exempel. Leva som vi vill att världen ska vara. Om fler och fler gör det så blir vi alla människo människor igen.

Jag hoppas vi ses på sommarturnen runt om i Sverige. Biljetterna är begränsade så boka dem i god tid. Då får du höra mig berätta och föreläsa mer om hur du blir en människo människa och vad det innebär.

  • Du är inte lidande
  • Du är inte sorg
  • Du är inte smärta

Du är människa

  • Bli vänlig – oftare
  • Var vänlig – men sluta inte sätta gränser

Ha det som fokus och magi kommer att uppenbara sig

Vi är ett medvetande inte en själ

Glöm inte det och glöm inte vem du är och släpp på de jordiska begräsningarna att det finns brister.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *