Jag är en människo människa inte ett djur
juni 14, 2018
100 % Reikiutbildningar och tillbehör
juni 24, 2018

Hitta ditt inre centrum. När du utgår från det. Har du alltid balans. Ditt inre centrum är din kraftcentral. Var i det och du är alltid med dig själv. Älska dig själv och du är centrerad. Världen omkring dig kan storma. Är du hos dig själv. I mitten av dig själv. Då är där vindstilla. Där finns kärleken. Där finns ljuset. Där bor du.

Snart drar kurserna igång i Shamballas ljus. Det finns fortfarande någon enstaka plats kvar i Uppsala.

För många år sedan kom the secret som baserade sig på mentala strukturer. Det gjorde att människor började tänka på allt de ville ha. Ofta handlade det om materiella saker som mäniskor vill ha. Faktum är att allt du behöver finns redan hos dig. Och hur du tänker avgör om du ser det eller inte. The secret är för mig en massa tankespöken, jag vill ha en sommarstuga jag vill ha en sommarstuga jag vill ha en sommarstuga….. det är ego. Varför ska man upprepa något man önskar om och om igen i huvudet tills hjärnan blir överkokad. Har aldrig förstått det. För mig är det den 3 dimensionens medvetenhet.

Den 5 dimensionens medvetenhet är att allt jag behöver kommer till mig. Och att verkligen se och tro det. Då behöver du inte ens be om en sommarstuga för ligger det i din livsplan så bara köper du en. Det var inte mer med det.

Risken när man börjar önska utifrån tankespöken är att man bli girig och girighet är inte en bra vibration att fylla sin kropp med. När vi jobbar med Sann Essens så är det skaparängeln som lär oss om rätt vibrationer. För de rätta vibrationerna kommer från vårt innersta väsen och dem behöver man aldrig tänka.

Shamballas ljus är helgkursen som visar dig vägen till ditt innersta väsen där du skapar naturligt.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *