Grattis till helgens certifierade Esoteriska rådgivare
april 16, 2018
Att vara människa på jorden
april 23, 2018

Shamballas visdom är ca 80 inspirationskort för andligt och dimensionellt växande. De är kanaliserade av Solkarina och kan användas både som inspiration varje dag, att meditera på, arbeta med personlig utveckling eller som orakelkort.

Genom den högre visdomen som finns i texterna så stämmer du automatiskt in dig på ditt högre medvetande och får frekvenshöjningar i ditt energisystem.

Korten är 9 x 5,5 cm

Shamballas visdom
De 80 korten är nedskrivna av Solkarina Du kan använda korten som orakelkort, daglig reflektion, få svar på dina frågor eller vid meditation.

Orakelkort: här ser du på det ORD som framträder när du lägger ut korten. Du kan lägga ut 1, 3 eller 9 kort. Hur du gör står i min bok Sann Essens och Änglamedvetande som jag kan rekommendera. Då kan du lägga kort tillsammans med änglarna. Om du redan lägger ängla eller orakelkort kan du använda dessa på samma sätt fast du ser på ordet som framträder istället för bilderna. Var medveten om vilken känsla som väcks.

Daglig reflektion: Du ”bara” drar ett kort för dagen och låter det ligga framme så du kan se det. Då och då under dagen så påminner du dig själv om texten. Det skapar en högre kosmisk energi och höjer din vibration på cellnivå.

Vid frågor: Blanda korten och ställ din fråga. Tänk på den, be änglarna vägleda dig. Dra ett kort. Det är svaret på din fråga. Om du inte förstår det på en gång låt kortet ligga framme tills du förstår budskapet. Tag endast ett kort per dag på samma fråga.

Meditation: Du blandar korten och drar ett kort, Läser vad det står och blundar sedan. Följ din in och utandning en stund. Titta på texten i kortet igen. Blunda. Fortsätt att följ din in och utandning och fokusera på texten och känslan som texten väcker inom dig.

Korten innehåller den vibration som finns på Shamballa och i mästarnas och de högre ljusvärldarnas kunskap. Genom korten kan du återknyta med vibrationen och därmed också mer och mer hitta tillbaka till den sanna andliga varelse du i grunden är. För människan handlar det inte om att tillföra ljus utan att ta bort det som är skräp och det gör du genom det fokus du har både i sinnet och känslan. När du fokuserar på högre frekvenser ramlar negativ energi, tung energi, präglingar, mönster och skräp bort automatiskt.

Ord har en magiska påverkan.

De högre ljusvärldarna saknar polariteter, det finns inget antingen eller, eller flera sidor, därför blir alla budskap höga och från hjärtat

Frakt ingår i priset inom Sverige

Så använder du korten

 

Du köper dem här

 

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *