Nu är den här den nya boken
april 30, 2018
Från högre världar
maj 4, 2018

Jag har utbildat människor i olika metoder sedan 1994. Det är en lång tid. Jag började som kroppsterapeut en gång i tiden och det jag lärde mig om mäniskan då är detsamma jag utvecklar om människan idag. För mig är lärandet viktigt inte bara för mig själv utan för att jag alltid strävar efter att bli bättre och bättre för att kunna erbjuda och hjälpa mina elever och klienter det allra bästa.

Min värld handlar inte bara om mediumskap, andliga dimensioner, änglar och andar, nej, det är så mycket mer vi är och som finns.

Det jag kunnat se de senaste 30 åren är att människor kommer till en viss punkt i sin utveckling men sedan tar det ofta stopp. Anledningen till det är att man har obearbetad sorg inom sig. Det låter kanske enkelt men det är betydligt mer komplicerat än så. Det är därför jag certifierat mig i sorgebearbetning eller det skulle egentligen vara bättre att säga att hjälpa människor att bearbeta förluster. Vi förlorar många olika saker genom livet. Allt från husdjur, jobb, till de vi älskar, våra drömmar om framtiden eller någon nära vän eller släkting som dör.  Sorg och förluster har många ansikten.

Det jag kunnat se under de 30 år jag arbetat med människor är att det obearbetade och sorgen inom dem från livets förluster präglar människor och får mäniskor att ta dåliga beslut. Mer än en gång ser jag människor komma till en viss punkt i sitt liv utvecklingsmässigt, men sedan tar det stopp. De liksom klarar inte att ta sig förbi de innersta såren. Jag tror inte samtals terapi hjäper, inte heller coaching, vägledning och sånt….. detta jag talar om är något helt annat.

När man förstår och når den känsla jag talar om då börjar man också närma sig sig själv och det sanna jag man är, Shamballa energin börjar manifestera sig. Jag är därför så glad och stolt att jag nu lärt mig och fortsätter att lära mig just hur man bemöter människor med sorg och gamla förluster inom sig som spökar för dem. Vägen till en 5 dimensionell varelse går genom det flöde kroppen skapar när det gamla är borta.

Kom ihåg känslor och förlåtelseprocesser är inte en handling det är en känsla. Du läker dem därför inte genom samtal utan genom upplevelsebaserad erfarenhet.

Stolt glad lycklig är jag över att dels få jobba med mig själv och mina egna förluster i livet men också att veta att jag kan hjälp Dig och andra. Det – är en fantastisk känsla.

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *