Inspirationskort för andligt personligt växande
april 16, 2018
Nu är den här den nya boken
april 30, 2018

Bättre fly än illa fäkta?.

Det är verkligen tragiskt att människor ska behöva uppleva sorg och förluster i livet. Men sådant är livet. Det är så lätt att gå ner sig, dra sig tillbaka, fly för att slippa känna det som gör ont. Fast saken är den att det blir bara värre. När man levt länge som jag gjort. Då ser och möter man människor med svåra trauman, det finns så mycket smärta. Naturligtvis för att människor vill vara lyckliga, vill må bra ,vill kännas sig delaktiga i livet. Ibland önskar jag att jag hade ett trollspö att vifta med så människor skulle slippa lida.

Det värsta är nog inte att människor lider, utan att de inte själva ser att de lider och därmed inte klarar av att hantera olika saker de möter i livet. Livet handlar om att navigera men att kunna navigera rätt. Inte navigera för att undvika att möta sitt djupaste mörker, utan förmågan att kunna navigera för att frigöra det mörka inom en.

Så många människor lider, alla människor bär en ryggsäck. Ibland är det nyttigt att se vad andra har i ryggsäcken för att förstå att man trots allt är förskonad.

Krama den vän som behöver en kram. Döm inte människor så fort. Ta mod till dig och våga se på det som gör ont. Tårar läker för tårar kommer från känslornas hav och den som behöver kan gråta oceaner. Det gör inte livserfarenheterna mindre, det lättar på trycket.

Och det gör dig till människa på jorden.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *