Dags att anmäla sig till 21 dagarshealingen
januari 23, 2018
Änglamedvetande Umeå 7-8 april och Uppsala 19-20 maj
februari 2, 2018

Hur förklarar man för den som inte minns om Shamballa? Ett center en plattform där människor samlas från olika världar från den 100 dimensionen och uppåt. Här finns inga polariteter. Du behöver inte skydda dig. Här finns flöde och kunskap. Här finns platsen som hjälper högre ljusvarelser att inkarnera på jorden. Ja, jag vet detta därför att jag har varit där. Jag minns tydligt innan jag gick in i den kropp jag har idag hur jag satt tillsammans med en grupp människor på Shamballa och tillsammans tog vi beslut vem som skulle inkarnera in i den kropp som jag har. Det blev ju jag eftersom jag finns här nu. Jag har skrivit om det både i böckerna Nefertiti kosmisk healing och i Sann Essens och änglamedvetande.

Många människor tror att vi är här för att lära oss olika saker. De ser sig själva som om de återföds om och om igen.Så fungerar det inte på Shamballa. Människor som kommer därifrån har naturligtvis uppgifter på jorden men de är inte kopplade till dem på ett personligt plan. De arbetar för kollektivet. Här finns inga krig, ordet krig används inte överhuvudtaget. Människor på Shamballa lever i samförstånd. De galaktiska krigen tillhör de lägre världarna från den 9 dimensionen och ned. Världar där man har polariteteter

En av mina uppgifter har varit och är att skicka information tillbaka till Shamballa. Då vet de vilka åtgärder de ska sätta in på jorden, vilka människor och egenskaper de ska ha för att inkarnera i en kropp. Det är enkelt, relativt enkelt att inkarnera i en kropp. Våra fysiska kroppar är ju bara kemiska processer det är lätt för ett medvetande att ta plats då.

I vilket fall behövs inga initieringar eller andra konstigheter för att komma till Shamballa. Både på kurserna Dimensionellt uppvaknande och på Sann Essens visar och lära människor hur man kommer till Shamballa. Det fantastiska är att kommer man därifrån som många av mina elever gör då känner man igen sig. När jag väl visat vägen en gång så kan man gå själv. Du kan vandra runt på Shamballa, du kan hitta ditt rum där du varit tidigare och du kan träffa vänner på Shamballa. Det är ganska fantastiskt. Sovande sidor vaknar.

Ska du gå en kurs i Shamballa ska du definitivt välja att gå den kursen för någon som varit där, är därifrån och som vet hur den världen fungerar. Jag har nämligen upptäckt att det finns många kurser som är som ulvar i fårakläder. De säger sig ge dig Shamballa men lärarna har aldrig varit där själva. Hur kan man då förmedla kunskapen?

2 dagars utbildning i Umeå, Göteborg och Uppsala

 

Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *