Närmare sitt hjärta
februari 17, 2018
Kanalisering av Solkarina
februari 18, 2018

 Artikeln kommer från boken om andrasidan

När barnen var små hade vi en nymfparakit den hade en väldigt speciell relation till en av mina söner. Apollon som hon hette kunde bara pipa till lite lätt när sonen gick förbi. Min son visste på en gång vad det var hon ville. Han var den enda i familjen som fick klappa på henne och de hade ett eget språk när de talade.

Jag var på en retreat i Indien i januari 2015. Varje morgon gick jag från mitt boende och i sakta mak ned mot meditationshallen.

Plötsligt var det en helsvart fågel som flög ovanför mitt huvud och rörde mig i håret. Jag tvärstannade och fågeln hade satt sig på en gren i trädet bredvid oss. Vi såg på varandra. Gången ned mot meditationshallen var som en liten allé där det stod träd med jämna mellanrum efter hela vänstersidan. Jag började gå och fågeln flög då vidare till nästa träd, satte sig på en gren och inväntade att jag skulle komma. Jag stannade och tittade på den, kände att det var magiskt och fortsatte att gå. Fågeln flög då till nästa träd. När jag kom fram till trädet började den kraxa en trudelutt. Jag håller på att bli tokig tänkte jag och fortsatte att gå. Fågeln flög vidare till nästa träd. När jag kom fram började den kraxa samma trudelutt igen. Det var en trudelutt jag kände igen. Den gjorde lika ytterligare en gång till nästa träd.

Trudelutten som fågeln kraxade var samma trudelutt som jag lärt Apollon, nymfparakiten vi haft. Jag tittade på den svarta fågeln och sa.

Men Apollon är du återfödd i Indien? Samtidigt kände jag hur mitt hjärta flödade av kärlek tårarna rann besinningslöst nedför mina kinder.

Det enda jag kände var att livet är magiskt och vi ska aldrig tro att vi vet hur det är.

Jag gick sedan in i meditationshallen och fortsatte dagen. Så fort jag fick tillfälle kontaktade jag min son och berättade om hela händelsen och att han fått en hälsning från Apollon. Det märkliga var att just den sonen gick igenom en mycket svår kris i sitt liv just då. Jag tror att Apollon kom tillbaka för att berätta för honom att hon finns med honom och att hon hjälper honom.  Då kände jag att min son kommer att klara sin livskris trots att jag är på andra sidan jordklotet och inte kan hjälpa honom. Det tog bara några veckor och sonen var på fötterna igen.

Av någon anledning som jag inte kan förklara verkar det som att fåglarna har en nära kontakt med andrasidan. Jag har sett tidigare att fåglar kan komma vid de mest märkliga tillfällen när det är andrasidan kontakter i luften. Jag tror att fåglarna är budbärare på samma sätt som änglarna kan vara.

Jag har valt att inte förklara detta utan behålla erfarenheten som ett mirakel i mitt liv.

OBS bilden är från mitt besök i Delfi i Grekland där Apollon bodde och hade sitt tempel


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *