Energimedvetenhet när det brunnit
februari 20, 2018
Enkelhet
mars 15, 2018
Det finns många hemligheter och många läror. Människor talar om ljus men vilket ljus talar de om. Själen är karma det är därför människor talar om lärdomar hela tiden. Vad man ska lära sig, hur man ska tänka, vilka känslor som är  ok eller inte. Varje gång jag läser eller ser någon skriva eller tala om själen då vet jag. De sitter fast i den 3 dimensionens medvetande och har en stor styrning av egot. Varför kan jag säga det? Helt enkelt för att själen är karmisk och själen är karma.

Många människor vill befria sig från det men då måste man förstå innebörden av själen och vad karma är. Det är en av de saker vi kommer att tala om på vår turne i sommar med Shamballa kvällarna.

Det är nämligen så här att så länge människan använder sig av begrepp som kropp och själ så tror de också på att det finns negativ och positiv energi.

Faktum är att vi lever i ett perfekt universum och i ett perfekt kosmos. Den som inte kan se det ser bara karma för då finns ett behov av att värdera. Säga att det finns rätt eller fel saker, sanning, situationer. Ofta den människan som försöker förstå sig själv försöker också förstå sina känslor. Känslor är som en vind. Ibland stormar det ibland är det lugnt. Men känslor i en högre dimension i en verklig dimension där det bara finns KROPP, ANDE OCH LJUS en sådan känsla värderar inte. Talar, skriver eller beskriver aldrig vad som är positivt eller negativt.

Vill du utvecklas maximalt. Hitta dig själv så ska du skippa själen och gå en nivå högre.

Varmt välkommen till våra Shamballa kvällar 2018 och du kommer att få en nyans av vad andlighet är, vad ljus är, vad kärlek är, vad högre vibrationer är, vad gemenskap är, vad omtanke är, vad det är att vara människa i en liten kropp med ett stort medvetande. SJÄLEN lämnar vi bakom oss för vi är människor av ljus och själen tillhör tron på negativa och positiva känslor. Som bara är en illusion som egot lurar människor med.

Shamballs ljus helgkurs i andlig kunskap

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *