Gratis Shamballas ljus
december 30, 2018
Skapa höga vibrationer
januari 11, 2019

Den här är bra. Jag kan verkligen rekommendera den. Många människor vill bli uppvaknade. Då handlar det om att se och förstå många dimensioner. Klarar man att se även detta?

Jag har blivit ordentligt lurad själv av dessa varelser som tar oss bort från det som är viktigt. Människor som lurar oss genom sitt yttre, de är låtsas ha empati fast det bara handlar om dem själva. De har ingen ånger de kan göra handlingar utan att skämmas ett ögonblick. (( jag har 2 Shamballa kortlekar som är helt söndertrasade just på grund av att de inte kunde skickas tillbaka hela utan personen var tvungen att först förstöra dem)) De gör som de vill utan hänsyn till andra utan ånger exakt det David Icke talar om.

Verkligenheten är inte bara änglar, guider, högre jag och mästare det finns en verklighet till den som nu börjar bli synlig som inte alla vågar eller kan se.

I podden på onsdag kommer del 1 i ett intressant samtal jag har med en av mina vänner David om just dessa varelser

De är parasiter för de använder sig av andras kunskap. De gör vad som helst för att själva synas och höras. Utan tanke på medmänniskor det handlar bara om dem själva. Det värsta är att de lurar sig in i våra energisystem så makabert vackert att det är lätt att missa det. Känna sig själv är superviktigt att veta vilken energi som är din. Annars kommer de att börja äta på ditt energisystem. David Icke har beskrivit det väldigt bra i den här youtube filmen. Se den lär känna dem och låt dig inte luras av dessa då kommer du bort från dig själv. Avbryt alla samarbete med dem omgående….

Imorgon kommer jag att göra Shamballas ljus – där vi sänder direkt från Shamballas vibration. Låt morgondagens ljus rensa dig från alla snyltgäster du har i ditt energisystem.

Lyssna på David i

Vilka förväntningar har du på att få kunskap? Bli uppvaknad? Se allt och verkligheten så som den är?


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *