Bli medveten ett signum på mina kurser
oktober 16, 2018
Hitta dig själv och få mer kunskap
oktober 26, 2018
Vill du leda människor genom ett dimensionellt uppvaknande och få kraftfulla verktyg för det? Då är lärarekursen i dimensionellt uppvaknande något för dig.För att gå lärarkursen ska du ha gått de 3 tidigare stegen. Du kan sedan registera dig som lärare i Dimensionellt uppvaknande. Med hjälp av manualer, ljudfiler och texter kan du sedan leda egna grupper i dimensionellt uppvaknande.

Här lär jag människor vandra på Shamballa den plattform som vi har innan vi går in i en kropp på jorden. Du lär dig att vandra och vara i en dimension utan polariteter.

Ursprungsplatsen du kommer ifrån. Genom olika portaler kan du hitta ”hem” till ditt ursprung. Viktiga nycklar för att leva i ett högre medvetande på jorden.

Medvetandets 4 nivåer och hur vi kan kommunicera med hela kosmos genom dessa.

Leva i en värld utan ego, där människor har modet att kommunicera med varandra på alla plan. Den nya tidens andlighet och kunskap som förmedlas genom djupare insikter om sig själv. När du kan vandra i de högre dimensionerna då är du redo att göra det verkliga ljusarbetet du kom hit för att göra.

Det vara denna information jag fick när jag var i Shamballa templet 2016 när mitt högre jag sa – du ska inte stanna här du ska vidare.

Metoden lär dig att leva och manifestera den kosmiska högre kunskapen på jorden utan polariteter, draman och ett liv i flöde.

.Läs mer om Shamballa

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *