Nr 2 tidningen dimensionell kunskap
april 6, 2018
Kristall meditation från min youtube kanal
april 9, 2018

Tänk ändå att människor inte drar sig för att kopiera varumärkesskyddade metoder. Bara stjäla hela metoden rakt av och sedan skriva att man kanaliserat den själv. Bara döpa om den litegrann.  Fick jag svära skulle jag göra det!! Skäms.

De sju principerna (för den helande inställningen) från ”A Course in Miracles”

Egentligen är jag inte alls förtjust i användandet av ordet Gud som man använder i Course in Mircles men du kan byta ut ordet Gud mot Kosmos så får du ett starkare flöde.

1. Hälsa är inre frid. Helande är alltså att släppa rädslan. Om vi gör till vårt mål att påverka kroppen, så har vi inte förstått att vårt enda mål är inre frid.

2. Kärleken är vårt innersta väsen. Kärleken kan inte hindras av blott fysiska ting. Därför anser vi att medvetandet inte har några begränsningar, att ingenting är omöjligt och att alla sjukdomar är potentiellt botliga. Och eftersom kärleken är evig, behöver vi inte frukta döden.

3. Att ge är att få. När vi koncentrerar oss på att ge och vara tillsammans med andra, minskar rädslan och vi kan ta emot helande själva.

4. Alla medvetande står i kontakt. Allt helande är därför självhelande. Vår inre frid överförs till andra av sig självt när vi väl har tagit emot den själva.

5. Nuet är den enda tid som finns. Smärta, sorg, depression, skuld och andra slag av rädsla försvinner när medvetandet inriktas på kärlek och frid i detta nu.

6. Beslut är konsten att lyssna till det som ger oss inre frid. Det finns inget rätt eller fel beteende. Det enda meningsfulla valet står mellan rädsla och kärlek.

7. Förlåtelse är vägen till verklig hälsa och lycka. Genom att inte döma frigör vi oss från det förflutna och släpper vi rädslan för framtiden. När vi gör det kommer vi till insikt om att alla våra lärare och att varje omständighet är ett tillfälle att växa i lycka, frid och kärlek.

Gilla min sida på facebook


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.