Polariteter, lycka och olika universum
mars 20, 2018
Att vara mamma och den tredje delen av livet
april 2, 2018

Tidigare liv kan vara intressant. Speciellt när det kan vara tidigare liv eller kanske bara symboler från den inre världen. Mina elever är bäst i världen. De är kunniga, duktiga, intresserade och har väldigt stor kunskap. Jag rekommenderar varenda en av dem. Vi har fantastiskt roliga och spännande samtal på våra träffar.

Senast i Göteborg så lärde jag dem hur man gör tidigare liv seanser ja du hörde rätt. Nu kan du se mina duktiga elever göra tidigare liv seanser live både på facebook och i vanliga livet. För mig är det viktigt att mina elever inte bara skolas i ”andrasidan” utan verkligen skolas i att förstå hur olika dimensioner fungerar.

Tidigare liv är bara ett av de många dimensioner de får lära sig använda. För tidigare liv kan vara verkliga eller faktiskt bara komma från den inre symbolvärlden. Och hur vet man då vad som är vad, jo det är exakt vad de får lära sig på mina kurser.

Jag har tagit lite bilder när jag skrivit på tavlan och då kan det se ut så här

Jag skriver inte vackert men jag kompenserar det med min förmåga att prata i timmar.

Det finns olika sätt att lära sig se och tolka tidigare liv på och var och en ska hitta sin väg in.

Det finns också olika saker att tänka på när man ska läsa och se på vilka tidigare liv som följer en person. För vi gör det ju av en anledning och anledningen är att de ska växa som människor, förstå sig själv bättre och helt enkelt bli mera lyckliga. Kan man ha en bättre intention för sina klienter? Jag tror inte det.

 

 

Här kan du läsa mer om utbildningen de går


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *