Enkelhet
mars 15, 2018
Tidigare liv finns det?
mars 29, 2018
Idag är näst sista dagen på 21 dagars healingen
Min världsbild utgår från en kosmologi som är esoterisk. Det innebär att i min verklighet utgår jag inte från polariteter. Det innebär att det finns ett flöde och det är ett lyckoflöde, Det finns inte heller något negativt eller positivt – allting är vad jag gör det till. I en värld av flöde värderar jag inte. Vilket innebär att när jag har en åsikt eller tycker något så tar jag ställning för hur jag ser på olika saker. Det är inte att värdera. Det är en stor skillnad på det i känslan och vibrationen. Jag tar ställning den enda som kan värdera det jag tagit ställning för är du. Jag kan bara ha kännedom om mitt universum och inte känna alla, alla, alla som finns i kosmos.
Jag jobbar inte med trolldom och magi för all trolldom och magi kan man välja att se som svart eller vit. Det är värderingar. När något är magiskt så betyder det något annat, livet kan vara magi när vi inte vet något om saker. Så upplev livets magi och det magiska.  Saker och ting är inte antingen eller de är. Att förstå dimensioner, att veta hur olika dimensioner känns och upplevs, vad som finns i dem och vilka som bor där är en kunskap som finns i esoteriken. Den finns inte i new age, sekter, eller trosystem som tror på att man måste rena något. Därför att det inte finns något smutsigt. Ord som rena använder vi när det finns något smutsigt och världen vi lever i är vacker. Väljer du att se den så kommer du att få en transformation, du kommer att förändras och du kommer att leva i lycka och känslan av lycka fullt ut. Ord är viktiga för hur vi tolkar ord kommer att försätta oss i präglingar från det förflutna eller i flödet från kosmos. Så välj ord väl, välj vilken förebild du har och välj någon som väljer Dig.
 Välj bort ordet rening från ditt energisystem och du kommer att kommunicera 5 dimensionellt
 
Visste du om att Du är perfekt programmerad, ja du läser rätt, programmerad med själsstrålar för din livsuppgift. Kosmos har flera universum ditt är bara ett av många. Du lever i ett universum och du har ett eget universum. Alla vi som jobbar med 21 dagarshealingen har ett gemensamt universum. Det är därför jag använder ordet kosmos för i kosmos finns oändligt många nätverk. Vissa är du kopplade till och vissa är jag och vi andra kopplade till. Ikväll ska vi göra en nätverksinkoppling och det ska också vara Din intention. Att du ska koppla in dig på de nätverk i kosmos som du behöver ha i ditt flöde för att utföra din livsuppgift perfekt. Där ska din intention vara ikväll.
 
Vi hörs i etern alla ni som är med 
 
Var uppmärksam på förändringar i din vardag, i relationer, i tankar, i känslor, förändringar kommer gradvis och när man energistädar sig så djupt som du gör just nu…. blir det alltid förändringar.
 
Solkarina //

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *