Det finns ingen fantasi
februari 19, 2018
Själen är egots begrepp
mars 8, 2018

ENERGIMEDVETENHET

1 mars 2017

När jag startade dagen idag kände jag att det låg tung energi i luften.

Sån där energi du vet när du bara vill dra täcket över huvudet och ligga kvar. Sen insåg jag att det brunnit rejält i Umeå, många människor är förstås oroliga över att deras arbetsplats inte längre finns tillgänglig.

Alla vet ju vad som händer med våra utgifter om inga kommer in. <3 Detta är en bra påminnelse om att vi inte ska se allting i svart på en gång. Energimedvetenhet att bli medveten om vad som pågår omkring dig.

Detta gör att du vet varför energin är låg och du känner du inte vill ”kliva upp” ur sängen. Detta är livet och detta är att leva. Det viktiga är att veta att vi kan själva styra vårat humör, bestämma vilken känsla som ska styra dagen och sedan bara låta rädslan i luften få klinga av. Den kommer att klinga av betydligt snabbare om vi inte blir en del av den.

Håll energin högt mina vänner ibland är det kollektivt det tunga utkristalliserar sig från och det har inget egentligen med dig själv att göra. Vi är en del av världen då blir vi också en del av det som pågår omkring oss.

Lär dig mer om energimedvetenhet liten distanskurs

Esoteriska rådgivare och mediumutbildning

Energistäda ditt energisystem och din intuition och känslighet blir mer korrekt.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *