Föreläsning med mannen i mitt liv HH Dalai Lama
oktober 5, 2018
David I- i Stockholm en utvecklings-chock för den oinvigde
oktober 9, 2018

En förtrollande kväll med Eckhart Tolle i Budapest. Han är en sann andlig lärare den saken är klar.  Han talade om den Sanna essensen och det gjorde mig glad eftersom jag skapat en metod som heter just så och som är en inre resa. Eckhart Tolle lyckades på 2 timmar guida och ta med publiken till uppvaknandets fenomen och hur man kan känna och leva sitt uppvaknande.

Det fick mig att tänka på när jag var på rundtur i Grekland 2017 när vi satt i hotellet innan vi skulle flyga tillbaka till Sverige så väntade vi på en taxi. Vi har ett helt gäng och hade fått en tid när taxin skulle komma. En av männen som var med blev mer och mer nervös och började härja runt att vi skulle beställa en taxi själva. Men vi var alla lugna för vi visste att kommer vi inte med detta plan till Sverige så kommer vi med nästa plan. Varför stressa? Den stressade mannen sprang fram och tillbaka med sin rullväska och var övertygad om att vi skulle komma försent. Jag tyckte faktiskt synd om honom. En del människor är så stressiga hela tiden. Jag kom att tänka på just den här mannen när Eckhart Tolle pratade om uppvaknande. För det måste vara hemskt jobbigt att vara så inre stressad att inte kunna möta saker för vad de är. Är taxin beställd så kommer den annars får man lösa det på något sätt. För taxin kommer inte fortare för att man blir uppjagad och stressad. Den enda som lider är du själv. Att i sinnet vara i allt som kan hända om en taxi inte kommer gör bara att man blir orolig och inte mår så bra. Varför  spela upp en händelse som inte inträffat ännu?

Det Eckhart Tolle beskrev för att hitta sitt inre är exakt egentligen detsamma som vi använder oss av i Sann Essens. Det är enkla tekniker där andningen är viktig. Jag gillar också hans beskrivning att vi inte går högre upp i dimensioner utan vi går djupare in. Det finns verkligen en sanning i den beskrivningen. Jag hade en son med mig som är ung och hoppas han fick några klokheter med sig i bagaget även han. Jag vet jag är på rätt väg med mina utbildningar och är tacksam för det.

Jag har nyligen upptäckt Eckart Tolle så jag kan inte säga att jag följt honom direkt tidigare.

Det jag lärt mig genom åren det är att träffa och se på dessa duktiga andliga ledare i verkligheten det ger en annan nyans än böckerna. Det har då tendensen att gå rakt in i hjärtat på en. En känsla av uppvaknande inom en på plats. Jag kände hur jag blev lugnare och lugnare inom mig när han guidade oss och plötsligt vara alla tankar på det förflutna och på framtiden helt borta. Det var verkligen ett läge av nu jag hittade. Och att uppleva världen från ett läge av nu är helt fantastiskt.

Även om jag själv skrivit flera böcker så vet jag av erfarenhet att man får inte med allt i böckerna och essensen av det man vill förmedla kommer genom personligheten

Jag ska verkligen reflektera och öva på de små saker Eckhart Tolle talade om för det är inte helt oviktigt.  Egenskaperna påminner mycket om Vipasana och kanske har Eckhart varit en hängiven meditatör inom den linjen, vem vet klok är han då 70 år som han är.

 

 

*********************

Sagt om Solkarina:

”Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.”

”Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor.”


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *