Avsnitt 140: Atlantiska Gudar och tidigare civilisationer
juni 23, 2021
Avsnitt 141: Boken om Nefertiti kosmisk healing® något magiskt och fantastiskt
juni 30, 2021

Utdrag ur boken Sann Essens och Änglamedvetande

De flesta är vana att arbeta med ärkeänglar, skyddsänglar, healingänglar och andra änglar i vardagen. Det här handlar om helt andra änglar på andra nivåer. De vanliga änglarna hjälper oss i våra dagliga liv. De 12 änglarna hjälper oss att förstå vilka vi är i vår sanna essens och vad våra olika livsuppgifter är just här och nu. Detta för att vi ska kunna närma oss den högre kunskapen inom oss. Vi ska bli helt befriade från de gamla atlantiska mönstren som styr oss undermedvetet. Människor som lever i den högre kunskapen lever sin livsuppgift och är fullt medvetna om den utan påverkan av hierarkier.

Varje ängel hjälper dig att stegvis förstå mer av hur det hela är uppbyggt i kombination med att du aktiverar fyra viktiga kanaler.

Vi är alla sammansatta av olika änglastrålar. Vi byggs samman till de personer vi är med en livsuppgift som ligger som en sändare allra längst in i oss. Det är denna del av oss vi alla egentligen söker kontakt med. För att vi ska få kontakt med den måste vi gå ifrån egot och de lägre nivåernas kunskap. De lägre nivåerna är det jag kallar den tredje dimensionen. Få förståelse för vad som menas med gott och ont. Först då kan vi ta steget till en djupare inre kunskap om oss själva och vilka vi är.

När vi skapas byggs vi samman av olika strålar, kan man säga. Dessa strålar tillsammans skapar våra fysiska kroppar och de vi sedan blir. Vi föds med en viss förprogrammerad kunskap som kosmos behöver. Det kan vara så att vi ärver dem genetiskt. Det kan vara genom själskontrakt som vi gör tillsammans med våra själsgrupper eller vår stjärnfamilj. Det kan också vara karma som är kollektiv för jorden och planeten. Livsenergin som strömmar genom hela kosmos styr processen. Då vi är människor och kan verka i många dimensioner behöver vi inte göra så mycket mer än att dagligen var i en hög vibration så kommer allt vi behöver att manifesteras i vår väg.

De högsta änglarna i kosmos arbetar uteslutande med att vara i flöde och det är detta flöde de olika strålarna kan hjälpa oss att tona in på. Desto mer du slutför de olika kontrakten du har med dig så kommer också dessa att frigöras från dig. Då expanderar du i din kunskap.

Det är därför jag brukar säga att vi inte behöver leta utanför oss själva vilka vi är. Vi är all vår egen kunskap med bra och dåliga sidor exakt där vi är. Den sammansättning vi får när vi skapas gör att vi får olika drivkrafter inom oss. Dessa drivkrafter har direkt kontakt med den högre kunskapen som är det kosmiska flödet. Många tappar bort den inre drivkraften genom att blanda samman den med egot och de begär egot har. Det är inte samma sak. När du kommer till stjärnänglarna, jordänglarna och solaränglarna då blir det hela klarare för dig.

Ärkeänglar, skyddsänglar och healingänglarna är änglar på vägen till en högre förståelse och insikt om oss själva. De skyddar och värnar om oss i den tredje dimensionen. Men när vi vill utvecklas högre då måste vi använda andra byggstenar.

När vi lever från den femte dimensionen eller högre och alla har sin plats då kommer också de inre kvaliteter som alla människor bär på att vara synliga i det yttre. För att kosmos ska kunna gå framåt behöver vi ta bort det jag brukar kalla den tunga energin och istället använda oss av den lätta energin.

Man kan också säga att det som är lätt för oss ofta också är rätt för oss. 

Det finns ingen anledning att motarbeta sig själv. Misstag och felaktigheter beror ofta på egots spel och erfarenheter från det förflutna, från tidigare liv, andra civilisationer, från ditt nuvarande liv. Allt det skapar karma och tung energi. Egot är ett medvetande inom dig, en dualitet med det kvinnliga och manliga som finns enbart i den tredje dimensionen. Det är en begränsad strukturform.

När vi är i flöde och i kosmiskt flöde då upphör definitionerna att det finns dimensioner, då upphör också dualiteter och man upplever bara flöde.

Det är detta som Sann Essens-änglarna lär oss att uppleva, flöde. Då kommer du att befinna dig utanför tid och rum och de begränsade strukturformerna och du kan överblicka mycket mer.

Du är perfekt som du är och med den sammansättning du har genom dina strålar. Du behöver bara lära känna Sann Essens-änglarna så kommer du hitta dig själv. Alla tolv änglarna har till avsikt att lära dig mer om dem och på så sätt skapa en förståelse för en högre kosmisk kunskap som finns inom dig. Du kommer att känna igen dig i någon av änglarna eller känna dig hemma i något av biblioteken. När du ser den ängeln du känner dig dragen till och vad den har för uppgift så kommer du att hitta dig själv helt och fullt.

Det finns redan där, det är bara att du lyssnar in den drivkraft du är gjord av.

  • 3-dimensionens medvetande säger: vad är meningen med mitt liv
  • 4-dimensionen utplånar gränser och begränsningar
  • 5-dimesionens medvetande säger: jag lever meningen med mitt liv

När du lever meningen med ditt liv försvinner dimensionerna och du skapar flöde.

Esoterisk rådgivare och dimensionellt medium

Solkarina Sinnligkunskap®


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.