Meditation och healing 25 maj 2020
maj 18, 2020
Avsnitt 83: Tolka drömmar vad ska du tänka på
maj 23, 2020

Nu i augusti startar den esoteirska utbildningen till medium och änglamedium på distans via ZOOM där vi ser varandra och samtalar hela gruppen via dator/plattan. Bor du långt bort kan du delta via datorn.

Vi träffas 8 helger under ett år.

Detta är Sveriges bredaste utbildning där du får en genomgång av de olika dimensionerna för att hitta vad du är bra på. Vi börjar steg 1 med olika former av psykometri och energimedvetenhet där du lär dig att tolka och förstå energi, vad är ditt och vad är andras. Vi skapar också en starkare kontakt med änglarna då du får lära dig hur du tillsammans med dem  vägleder med änglakort.

Läs mer här om ZOOM utbildningen via datorn på distans

Alla datum hittar du i kalendern för kursstarter och helger du kan planera i förväg

Kalender

här kan du lyssna på en föreläsning från den esoteriska utbildningen

Så säger elever:

En fantastisk Esoterisk utbildning som har gett mig mer än jag någonsin kunde ana! Jag har fått en energimedvetenhet och förstår saker i ett större sammanhang nu. Vi har fått lära känna andra dimensioner, och det är fantastiskt! Alla fantastiska moment som vi lärt oss under utbildningen och övat på. Som tex energiavläsningar, kanaliseringar, andrasidan, änglakorts läggningar mm Jag har lärt mig  så mycket om mig själv, och växt väldigt mycket på det personliga ,mediala och andliga planet. Jag har fått verktyg för livet så jag kan fortsätta utvecklas. Från början trodde jag inte  riktigt på mina förmågor, nu vet jag att jag kan! Det är en jättehäftig känsla! SolKarina, du har så otroligt mycket kunskap och engagemang! Du lär ut med kärlek och värme på ett lättförståeligt sätt. SolKarina ,du ser alla och hjälper var och en att hitta rätt. Jag känner en enorm tacksamhet till dig SolKarina , för allt du gett mig och hela gruppen! Värme, kärlek, kunskap, självförtroende, förtroende, råd och vägledning  har du gett till oss alla! Rekommenderar verkligen denna utbildning!


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *