Shamballas ljus i Åhus
augusti 6, 2019
Själen
oktober 15, 2019
Visa alla

Jag har i många år talat om det sovande folket. Det fortsätter människor fortsätter att sova utan att se allting för vad det är. Många tror de vet och är uppvaknade men sitter ändå fast i olika strukturer i samhället. De ser det inte. Eftersom jag ubildat medium i 10 år nu så kan jag se hur man idag producerar medium på löpande band. Det är som popcorn i en gryta där du lyftar på locket. Jag börjar snart ha sett det mesta.

Någon på facebook fick ett certifikat efter ett 2 timmar långt telefonsamtal. En av mina elever ”kan bara beklaga” har sålt titeln esoterisk rådgivare till en annan kvinna. Pengar som styr, blir man förvånad! För mig är det viktigt med den långa utbildningen där man både får föreläsningarna och att prova praktiskt. Det är också en resa genom många dimensioner för att få en dimensionell förståelse. Kan alla få det? Nej alla får inte det många fortsätter att vara i den lilla begränsade verklighet de har. Inte bara hos mig utan överallt. Den största lögnen människan lever med just nu är att tro att det finns en andra sidan. Skulle verkligheten bestå av vår sida och den andra? Seriöst, hur många tror egentligen att de kommer att återse sina nära och kära när de dör? Hur många använder just den verkligheten för att finna en tröst i sin sorg? När ska mänskligheten förstå att andra sidan handlar om sorgebearbetning och att vara vilsen i sökandet efter vad var meningen!

Jag säger att det är ett sovande folk. När människan sover och inte ser verkligheten för vad den är så är det mycket lättare att styras. Demoner och astrala väsen kan använda människor i ljuset, kärlekens och änglarnas namn. En sovande människa ser inte skillnaden utan tror att allt är kärlek. Men kärleken har många nivåer och frågan är vilken nivå du som människa befinner dig på om du sover.

Mörkret rullar in över mänskligheten i form av kanaliseringar från andra civilisationer som är direkt styrda av reptiler, drakar, grå, arkons osv men människan fortsätter att sova. Jag kan förstå att Doreen Virtue gjort en vädning, för religonerna skapades en gång i tiden för att skydda människor från mörker och idag leder många religioner människor dit istället. Hur många tror att de påverkas av änglar och andliga guider? ingen som helst förståelse att ”andevärlden” är även de mörka varelserna – frågan är kan du se skillnaden? Har du dimensionell kunskap? Är du helt vaken?


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.