Eckhart Tolle i Budapest
oktober 5, 2018
Synagogan i Budapest, Raoul Wallenberg och historia
oktober 9, 2018

En mycket inspirerande kväll med vänner hade jag i Stockholm på lördagen den 6 oktober. Jag har alltid sett David I som en konspirations-teoretiker. Men det gör jag inte längre. Istället skulle jag säga att han är en man som modigt och öppet vågar tala om medvetandets 4 nivåer och vad det innebär för människan.

Han är en av de insiktsfullaste människor jag mött.

Jag kan inte påstå att jag lärde mig något nytt. Men jag fick nya sätt att förklara det jag vet på och det är ju inte illa. I vilket fall så njöt jag i fulla drag av den fantastiska kvällen.  David I har ögonen vidöppna, han är defintivt högt andligt utvecklad. Sättet han föreläste på var intressant för han stod i ett flöde med sig själv hela tiden. Det var ingen föreläsning som med Eckhart Tolle som hade en dialog med publiken. Nej David I  fullständigt spottade ur sig sanning på sanning om mänskligheten och sättet den blundar för det som pågår omkring oss. Och- hur vi kan utvecklas som mest själva också.

Jag är så glad för att jag har klarseendet i medvetandets 4 nivåer. Och kommer att skriva en bok om det tillsammans med Shamballa energin som för mig är det David  talade om. Han kallar det inte Shamballa bara. För David Icke gav oss ett måtto under kvällen som jag verkligen älskar.

SLUTA KÄNNA ER KRÄNKTA HELA TIDEN – STOP BEING OFFENDED ALL THE TIME

Intressant eller hur. Friheten i tal och skrift begränsas just för att vi inte får ha åsiktsfrihet och det som följer alla förbud är ett samhälle som blir totalt isolerat från frihet. Jag tänker så här om människor istället för att säga att de blir kränkta av olika anledningar istället vågade stå upp för det som de tror på. Då skulle nog samhället se mycket bättre ut. För när man säger att man blir kränkt så innebär det ju att man sätter på sig en offerkofta och vill ha omvärldens ”tyck synd om sig syndrom” aktiverat och ingen människa vinner på det.

Det var en hemsk röd färg på scenen så det gick inte att ta så bra bilder. Men han talade väldigt mycket om frekvenser, energier och hur vi både skyddar oss från dem vi inte vill ha kontakt med och hur vi skapar en personlig kraft och medvetenhet för de som förstår hur energier och energimedvetenhet verkligen fungerar.

Jag avslutar med att även lägga ut den bild som David  förmedlade som kommer från Albert Einstein

Allting är energi

och det är allt som finns

Matcha frekvensen från verkligheten du vill ha

och du kommer ohjälpligt att skapa den verkligheten.

Önskar er alla allt gott och hoppas ni fått något fint med er från mina möten med HH Dalai lama, Eckhart Tolle och nu David I

Solkarina

*********************

Sagt om Solkarina:

”Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.”

”Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor.”


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *