Sinnligkunskap
maj 1, 2023
Nyhet: Andlig utveckling varje dag på Patreon
maj 6, 2023

Snart startar kursen Högre uppvakande® i Umeå den 27-28 maj och i Fagersta i Västmanland den 19-20 Augusti men redan den 8-9 juli kan du i Fagersta i Västmanland gå kursen Shamballas ljus. På dessa poddar berättar jag mer om det

Inom dig finns en värld av ljus och kunskap. Shamballa finns i många olika traditioner runt om i världen till och med Vikingarna talade om den (Valhalla=Shamballa) Kabbalan (Quaballa) är en direkt hänvisning till Shamballa och de 10 stegen för att nå dit. Inom kristendomen kallas det paradiset och buddhismen använder begreppet Shamballa och för att nå dit gör man en dimensionell aktiveringsrit som kallas ”Kalachakra” det är gammal visdom och kunskap om kroppen, själen, anden och ljuset – Shamballa. Vi som arbetar med japansk Reiki får vår kunskap från Pure Land Buddismen som också bygger på en filsosofi om Amitabha budda, den vita buddhan som är en genväg till ”paradiset” och som alla andra icke polära världar ett högre uppvaknande® om människans sanna existens.

Välkommen att lära dig mer om kursen Shamballas ljus som jag fått som en gåva att dela med dig.

I den här podden berättar jag mer om Shamballas ljus vad det är och hur det kan vara gammal kunskap. Det finns inget ”nytt Shamballa” utan det finns Shamballa, eller som de säger inom Asatron Valhalla. Vad har asgard i asatron gemensamt med agartha och Shamballa?

Kan man manifestar paradiset här på jorden och hur gör du då?

Vad innebär det att vara en andlig krigare utan krig utan med mod istället.

Vad har Babylon hängande trädgårdar gemensamt med dimensioner, portaler, myter, legender och Shamballa?

Solkarina Sinnligkunskap har förstås ett buddistiskt namn som hon fått av en tibetansk Lama och här får du vet lite mer om det.

Kan man omfamna ljus? Elimenera mörker och vad kan du själv rent praktiskt göra för att veta skillnaden

Varför vi inte behöver uppfinna hjulet en gång till utan kan använda oss av kunskapen som redan finns.

Välkommen att lära dig mer om kursen Shamballas ljus som jag fått som en gåva att dela med dig.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.