Reikipodden handlar om Reikierfarenheter och upplevelser
mars 6, 2019
Andlighet i höga vibrationer
mars 16, 2019
Attraktionslagarna: Spännande ämne för jag har sett genom åren att många människor misstolkar dem totalt. Det är därför de inte kommer framåt i livet.
Jag lärde mig mental träning genom Uneståhl på 90-talet. Som kroppsterapeut och medium där du verkligen måste lyssna med hjärtat blev det mycket lärorikt.
Efter 30 år i medveten personlig utveckling kan jag se att mina tekniker och kurser verkligen håller. Hemligheten med attraktionslagarna sitter inte i huvudet, inte i viljan, utan i hjärtat.Många som arbetar med attraktionslagarna är tomma skal, egoister för de manifesterar från egot och den begränsade hjärnan.
Med hjärtats kunskap kan du skapa det du är ämnad för i detta livet. Du kommer att få allt du behöver. Och inte på bekostnad av ett ego som styrs av viljekraft och den begränsade hjärnan.
Attraktionslagarna från hjärtat är att manifestera sin högsta potensial. OCH det är en del av det du får lära dig under Shamballas ljus kursen. Närmast i Göteborg den 13-14 april, sedan Luleå 25-26 maj och i augusti så lär jag skåne detta i Åhus den 3-4 augusti. Varmt välkommen att vara med på Shamballas ljus kursen och du kommer att få lära dig att manifestera från hjärtat och många andra metoder för högra andlig utveckling <3
 

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *