Samtal 149: Hur kan man kommunicera med minnen?
december 4, 2023

Änglar finns som väsen i alla religiösa traditioner. De förknippas därför med Gud som är en polariserande tanke om gott och ont. Änglar anses i de kristna traditionerna vara andeväsen. Kung Salomon var duktig på för att binda ondska och binda energier. Han kunde ingå olika överenskommelser med demoner och därmed även binda dem i olika sigill. I väst har den katolska kyrkan används sig av ärkeänglarna och många känner igen dem som budbärare av olika slag. Jungfru Maria fick budskap av Ärkeängeln Gabriel att hon skulle få ett barn med Gud. Den katolska kyrkan är den enda kristna kyrkan förutom alla frikyrkor som arbetar med ande utdrivning eller så kallad exorcism.

En elev på den esoteriska utbildningen till dimensionsmedium skickade följande mejl till mig

Hej Solkarina
Jag lyssnar mycket på dina poddar och uppskattar dem väldigt mycket. Du vet ju om min misstro mot ängla-prat och då jag lyssnade på en av dina poddar där du sa att du avstod från ärkeänglarna då de stod för en struktur baserat på religion kände jag inom mig ”yes👍hon har fattat det där” däremot öppnar jag upp för andra änglar och ljusvarelser.
Till saken hör att jag studerat bibeln i nästan 40 år och förstått att dessa ärkeänglar som där omtalas om, aldrig haft ett dugg intresse av den lilla människan (som mediet Birkan Tore i TV tycks tro, frågan är vem den påstådda ärke-ängel Mikael han har som följeslagare egentligen är)
Ärkeänglarna i Bibeln fungerade som krigare och diplomater på utrikesnivå och var inkopplade på den värdsliga makten i det att Gud uppfattades som krigsgeneral. Det har aldrig varit något gulligt med dem. Ärkeänglarna i bibeln har aldrig varit intresserad av den vanliga människan där man inom Det Okändas medium tycks tro. Som att lägga krut på att tex hjälpa XX att bli kvitt jordbundna andar.
Allt prat om änglar och ärkeänglar inom nyandligheten där allt är gull gull har därför i mina ögon tett sig som ett löjets skimmer där religionen styrt fantasin om dess föreställning. Det gör mig därför väldigt glad att du står emot religiösa tankesätt som enbart är en politisk styrning. Det gör det hela så mycket mer intressant
Och det gör att även jag försöker tvätta bort min misstro mot ängla-prat. Faktum är att jag älskade änglar som barn och tillverkade pappersvingar jag fäste på min rygg, ställde mig på en höjd och hoppade ner i hopp om att vingarna skulle bära mig bort därifrån  🙂 ett besviket misslyckande.
Jag kör på med änglakorten och det går mycket bättre nu och jag är tacksam för tekniken med energi höjning. Och jag är öppen för en relation med ljusvarelser som inte är kopplat till bibelns föreställningar. 
Stort tack för intressant utbildning // M 

Ärkeänglarna anses i nyandliga kretsar vara änglar från de högsta världarna. Men det stämmer inte för ärkeänglarna tillhör en hierarki som finns i det man kallar änglarnas rike. Men änglarna lever inte i hierarkier utan i nätverk. Många som tror de talar med ärkeänglar talar i själva verket med andra entiteter. Då olika fas 1 varelser och entiteter lever i lägre frekvenser så kan de ”lura” människor att de är de ”högsta änglarna”

Därför har de religiösa sammanhangen en tydlig uppdelning av änglar där i olika hierarkier: Keruber, serafer, troner, herradömen, krafter, makter, furstendömen, ärkeänglar och vanliga änglar ( skyddsänglar)

Det här sammanhanget stödjer jag inte då jag inte tror på hierarkier då hierarkier tillhör hjärnans överlevnads instinkter pendlar alltid efter fara eller trygghet i olika sammanhang. Därför är detta entiteter och fas 1 varelser.

När jag arbetar med änglarna är det ljusvarelser som lever i nätverk, En ängel kan kommunicera med en annan. Det finns inte ondska, eller polariteter utan enbart ljus. Änglarna av ljus finns i alla dimensioner.

Polariteter skapar ljus och mörker – änglarna är rent ljus.

I boken: En dold verklighet demoners närvaro och agenda har vi berättat om ett klassiskt exempel på hur en människa blivit lurad att tro att denna talade med ärkeängeln Mikael

Vittnesmål 17: Möte med Ärkeängel Michael

På dagen innan detta möte med Ärkeängel Michael hade jag möblerat om hemma. Kändes skönt på kvällen och jag lade mig i soffan och tittade på TV och slumrade till lite. Det var som jag var vaken och drömde på samma gång. Plötsligt kom Ärkeängel Michael och visade sig framför mig. Han såg ut som jag brukade se honom. Men det tog inte lång stund förrän jag kände att det inte var Ärkeängel Michaels vibration detta var något annat som hade en tung energi. Jag blev rädd och i mitt drömtillstånd sprang jag av rädsla bort från denna varelse. Det var som jag sprang inne i ett stall och jag tog mig till en stallbox och kämpande med att låsa den dörren med stigande panik. Jag fipplar med låsanordningen men hinner inte låsa, in kommer en mörk varelse och det uppstår ett tumult där jag tillslut blir slagen av en tjock träklubba i bakhuvudet. Jag känner slaget mot mitt bakhuvud och är med ens klarvaken och livrädd. Det tog en lång stund innan jag vågade gå upp ur soffan och tända alla ljusen i hela lägenheten.
Jag var vaken hela natten efter det. Detta var mitt första möte som var så fysisk och där jag kunde se bakom det som visas för mig.
Saknar du kunskap om olika dimensioner är det lätt att luras av demonerna när de säger att de är uppstigna mästare, änglar och liknande. En tydlig intention räcker inte alltid om du redan är förgiftad. Den här personen har en medvetenhet och vet hur det ska kännas och hon avslöjande demonen här. Kvinnan har i vanliga fall väldigt goda kontakt med änglar därför kunde hon känna skillnaden. När de kommer i våra drömmar blir vi rädda och inbillar oss ofta att det inte är verklighet.

Podden om änglar med Solkarina

Tro på änglar men vet skillnaden för änglar finns.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.