Nyhet: Andlig utveckling varje dag på Patreon
maj 6, 2023
Ärkeänglar
december 5, 2023

Det finns egentligen ingenting som heter änglakort men oftast så använder man symbolkort med bilder på änglar. När man lägger änglakort innebär det att man kontaktar änglarna och änglarna ger informationen till en klient.

Det är vanligt idag att man inte har kontakt med änglarna istället läser man direkt vad som står på kortet eller i den lilla bok som ofta medföljer.

Änglarkort är därför detsamma som symbolkort.

Ofta är det kortlekar på 44 eller 48 kort med text och bild. När man tolkar efter texten så blir de svar man får endast från 44 kort. Men om du använder korten för att kommunicera med änglarna kan du får betydligt mycket mer information när du lägger änglakort.

Symboler hjälper oss att tolka vårt inre därför är alla symbolkort av alla slag en hjälp som en spegel för att se sig själv.

Änglakort spreds över världen genom Hay House i USA och Doreen Virtue som matade ut änglakort och hur du kontaktar änglarna under många år för att sedan vända helt, bli religiös och kalla allt som heter änglakort och tarotkort för djävulens verk.

När man lägger änglakort bjuder man först in änglarna, sedan lägger man 1,2,3,6 eller 9 kort. Det är lätt att lära sig och du får automatiskt kontakt med änglarna och är dig lyssna på dem och det skapar ett flöde i ditt liv.

Du kan lära dig lägga änglakort här i utbildningen i Sann Essens och änglamedvetande får du lära dig lägga änglakort samt i utbildningen till dimensionellt medium där vi arbetar med att lära oss olika dimensioners vibration. Det säkerställer att vi också vet vem vi samtalar med som änglamedium.

Änglarna är ljusvarelser som inte lever i polära världar utan änglarna är ständigt i balans. Därför är det en utmaning för alla människor att lära sig lyssna på änglarna och genom det lära sig att skapa flöde. Det innebär att värderingar finns inte i änglarnas sfär, inte heller ego. Änglar utgår alltid från alla människors bästa.

Att lägga änglakort där du bjuder in änglarna är därför en enkel metod för att börja lyssna mer på dem.

Änglakort utvecklar därför kontakten med änglarna och det kosmiska flödet till skillnad mot tarotkort som har specifik betydelse för varje kort. Det rekommenderas därför när du läggar änglakort att inte läsa på kortet eller i boken och ha bilder med mycket symbolik och lite ord.

Hur väljer du rätt änglakort?

Bläddra i leken och se vilka bilder som tilltalar dig. Många kortlekar och tyvärr de flesta Doreen Virtue korten har väldigt lite och dåliga bilder och symbolik. Hitta därför symbolkort med mycket symboler och lite text som du känner du får kontakt med när du ser på bilderna. Då vet du att du valt rätt kort.

Änglakort vad är det

Änglaböcker köper du här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.