En fantastisk Reikihelg i Luleå
april 3, 2019
Utveckling skrämmer människor
april 9, 2019

I den här korta presentationen berättar jag mer om varför jag tycker att man inte ska använda begreppet andevärlden. Det är så lätt att vi släpper fram entiteter och varelser som inte har en bra agenda utan istället kan använda människor och till och med sänka vibrationen. Den esoteriska utbildningen lär dig just det  – vem som kommer in i rummet.

Du ska veta att det är en ängel, en andlig guide som levt tidigare på jorden, det är ett naturväsen eller en galaktisk guider eller det högre jaget.

Kursen i Åhus Inre ledarskap en medial prova på helg

Detta är fokus under utbildningen att du ska få en dimensionell kunskap där du vet mer. Du kan då lättare ta kontroll över ditt liv. De som finns på andrasidan lär man sig på en dag att få kontakt det är inget märkvärdigt.

Jag är stolt över mina esoteriska rådgivare jag utbildat för de kan detta. Den esoteriska utbildningen startar jag varje år i Umeå , Göteborg och Uppsala. Du kan läsa hela programmet här.

Jag slutade kalla det för mediumutbildning då jag personligen tycker att medium idag blivit ett smutskastat ord. Mediumskapet förändras när det kommer nya tider och det händer just nu. Esoterisk betyder det som är dolt för oss. Arbetar man på det gamla sättet så fortsätter dimensionerna att vara dolda. Därför har jag valt att hjälpa människor att se, uppleva och kunna ta kontakt med alla dimensioner. Men det kräver också en hel del av människor. Man behöver lägga gamla trosystem åt sidan för att kunna anamma de nya som kommer.

Mänskligheten ingår som en del av en utvecklingsprocess och kan vi stå ödmjuka inför att vi inte har hela sanningen och kan tillåta den att förändras då kommer vi också att gå framåt mycket effektivare.  När vi har hjärtat med i det vi gör då kommer det alla människor till del och inte bara några få

 

 

Solkarina Sinnligkunskap

Andlig podd Solkarina Sinnligkunskap

Youtube Solkarina

Instagram

Facebooksida

Reikibloggen

Kurser och utbildningar


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *