Partner-relationer och livsresan
april 20, 2019
Avsnitt 32: Ceremonier och ritualer livsviktiga för vår utveckling eller?
april 24, 2019

I många år har den andliga utvecklingsvägen varit att vi ska dela och ta del av kunskap, erfarenheter och information från varandra. Men så är det inte längre. Vi är på väg in i en fas där vi istället ska skala av från det yttre livet så bara det som är riktigt viktigt för oss finns kvar. Det är detta avskalande som både Reiki och andra metoder kan vara till god hjälp.

När vi är utåtriktade i det yttre då behöver vi den inåtriktade stillheten. I tider innan vi hade internet, mobiler och sådana verktyg var den utåtriktade verksamheten viktigast. Att vi talar med varandra för att lära oss. Idag i den nya tiden vi lever i behöver vi istället lära oss att skala av. Vi kan inte och hinner inte vara uppkopplade och samtidigt vårda vårt inre själsliv. Detta kommer att leda till att människan måste börja ta beslut, och våga stå för de beslut man tar. Det är ett modernt sätt att helt enkelt sätta gränser. Den moderna människan behöver lära sig detta och då får vi alla dessa verktyg som hjälper oss med det.

Det är spännande att se sig själv och se den förändring man går igenom som människa. När jag var yngre tyckte alla som mötte mig att jag var en lugn person. Jag kände det aldrig för jag upplevde alltid mitt inre som ett kaos. Nu kan jag känna den personen som andra då såg inom mig. Och det jaget inom mig är helt enkelt det som blev kvar när jag började skala bort saker ur mitt liv, välja bort saker, människor och situationer. Livet blev mycket enklare och det fanns plötsligt tid för det som var både viktigast och intressant. Nu kan jag känna denna lugna trygga personlighet jag har inom mig. Och i kontrast till det kan jag se alla intryck som kommer utifrån. En märklig resa genom tiden tillsammans med Reiki.

Jag kan varmt rekommendera daglig Reiki för att du ska lära dig att skala av allt det du inte längre behöver i ditt liv. Enda sättet att höra dig själv är att öva på att vara i stillhet med dig själv. Detta får du genom Reiki.

©solkarina.se

 

 

Solkarina Sinnligkunskap

Andlig podd Solkarina Sinnligkunskap

Youtube Solkarina

Instagram

Facebooksida

Reikibloggen

Kurser och utbildningar


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *