Vem vill du umgås med
april 29, 2019
Mindfulness
maj 5, 2019

Det finns en övertro på medium i samhället, att allt ett medium säger är sant. Så är det inte för om du tänker dig trädet där grenarna symboliserar de olika dimensionerna kan du istället för olika andliga dimensioner tänka dig att alla medium sitter på olika grenar. Det innebär att varje medium ser verkligheten från den gren de sitter på. Då förstår du att vad och hur ett medium ser kan skilja sig från person till person. Ett medium som ska kunna ”allting” riskerar att gräva en grop åt sig själv. För det viktiga för ett medium är att veta vad de är bra på för att kunna fokusera på att utveckla dessa sidor hos sig själv.  Jag tycker det är a och o under medium-utbildningen att eleverna hittar vad de är bra på och vet vad de ska sortera bort och öva mer på. Då kan de fokusera på det som de känner de är bra på och då blir de bra medium också.

Att utveckla sin medialitet det kan alla människor göra genom övning.

När vi utvecklas medialt får vi en energimedvetenhet som gör att vi förstår och kan tolka energi. Det kan man lära sig genom tekniker. Alltid när du går till ett medium ska du känna efter om det känns bra det som mediet sagt till dig. Det som inte känns bra, eller som gör dig orolig och funderande, det ska du lägga åt sidan och inte bry dig om. Du ska aldrig överlåta dig själv och ditt liv i händerna på ett medium.

Du kan lyssna på goda råd eller information men i nästa steg ska du kasta den eller spara den beroende på vad informationen tillför i ditt liv. Den andliga människan behöver inte tekniker för sin medialitet. För om du är andlig är du automatiskt medial. Den som är andlig värderar aldrig, de jämför inte och de rangordnar inte heller. Den andliga människan kan se och förstå meningen med det som sker.

Därför är den andliga människan automatiskt medial och behöver inte utveckla sin medialitet. När du arbetar med att utveckla dina mediala förmågor så blir du automatiskt en mer andlig person. Om du fokuserar på de saker som finns på det fjärde trappsteget kommer du att vara i din andliga roll som medium. Ett medium är alltid en kanal för information och det kan vara från andevärlden eller genom att man gör energiavläsningar. Dina kontakter med andevärlden ska hjälpa dig att utvecklas andligt. När du övar på de mediala teknikerna kommer du automatiskt att arbeta med din andliga utveckling också.

Utbildning till Esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium

 

 

Solkarina Sinnligkunskap

Andlig podd Solkarina Sinnligkunskap

Youtube Solkarina

Instagram

Facebooksida

Reikibloggen

Kurser och utbildningar


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *