Kanalisering
december 8, 2022
Certifierade esoteriska rådgivare och dimensionella medium 11 december 2022
december 12, 2022

Andevärlden är en definition av alla olika världar med olika varelser som finns. Medium klumpar ihop alla andliga världar i ett utan att kunna särskilja på vad som är vad. Det vanliga är att medium och spiritualister som enbart kommunicerar med andra sidan ( de döda ) använder sig av begreppet för att kalla på de döda eller på andra andar. Problem när man använder begreppet andevärlden är att de medium som använder begreppet ofta inte vet vad de talar om. Allt som de får kontakt med är ”andar”. Men faktum är att det finns många olika varelser i våra andliga världar och alla är inte goda det finns också ”andar” som har en mycket låg medvetenhet. Om man som medium inte vet skillnaden så vet de egentligen inte vem de talar med utan får lita på vad ”anden” säger. Det vet med andra ord inte om det är en död anhörig, en guide från någon civilisation, en demon, en utomjordisk varelse vilket i princip innebär att de kan ta information och hämta information från demoner och andra entiteter son smiter in när de tillkallar andevärlden.

I min bok andliga guider och änglar har jag berättat mer om de olika varelserna och hur de praktiskt kan utmärka sig. Det är också något man får lära sig på den dimensionella utbildningen till dimensionsmedium. Jag tycker personligen att det är viktigt att ett medium med säkerhet vet vem de kommunicerar ifrån och tar emot information av. Att de kan känna skillnad på en död anhörig, demon eller andliga guide. Min erfarenhet är att de flesta medium inte vet skillnaden. Det är ofta de som kallar det andevärlden och att de talar med andevärlden.

Du kan köpa boken här

När jag utbildar dimensionella medium får de lära sig att tala om vem det är som kommer in i rummet och att urskilja skillnaden. Det är viktigt att veta om det är en andlig guide, uppstigen mästare, demon, entitet, astralt väsen, utomjordning, ljusvarelse eller någon från dem som är döda på andra sidan. Detta ingår i det tredje steget till dimensionell och esoterisk rådgivare att ta emot information från olika dimensioner är en vanesak därför talar vi dimensionella medium aldrig i begreppet andevärlden utan talar om vem som kommer in i rummet.

Bra att bära med sig är att den som talar om andevärlden ofta inte kan se eller uppleva skillnaderna på de dimensionella världarna.

Om du kontaktar fel andar så kan det få konsekvenser för ditt välmående och din psykiska hälsa vi har skrivit om det i boken En dold verklighet, demoners agenda och närvaro liksom i boken andliga guider och änglar. Du får inte heller den vägledning du skulle kunna få som hjälper dig att lära känna dig själv bättre eftersom de lägre guiderna ofta har väldigt låga vibrationer.

Min fördel är att jag kan se och har ett klarseende därför kan jag se när det kommer in någon i rummet som säger att de är en anhörig fast de egentligen inte är det utan någon annan entitet som vill tränga sig in. Ett exempel på det är det okända på tv samt alla spökjakts-program där de inte har en aning om vem de åkallar eller talar med. Det kan medföra stora intrång i energisystemet.

Solkarina Sinnligkunskap 2022


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.