Du är världens centrum
juni 24, 2018
Det finns en plats för alla
juni 26, 2018

Bilden föreställer Usui minnesten i Tokyo som jag tog 2017 när jag var där. Hans elever reste den till hans minne.

Nu är det mesta klart för dig som vill lära dig Reiki eller kanske gå så långt som att själv bli lärare i Reiki. Jag har skrivit böcker för alla Reikigraderna så vill du lära dig själv eller bli lärare och lära andra så finns allt material hos mig. 2011 namgav jag tillsammans med Reikivänner Reiki som Reikimetoden. För det är en metod om man inte blandar in annat i den.

Nu finns också Reikimanualer för lärare tillgängliga och det som är nytt är att du som utbildat dig hos mig i alla Reikigraderna också får ett häfte där du kan se hur du ska lägga upp dina egna utbildningar. Både fysiskt och på distans.

Kvalitet i Reiki har alltid varit viktig för mig.

Som de flesta inom branschen vet är jag inte någon älskare av alla Reiki med efternamn som kommer hela tiden och då främst från USA för att enbart tjäna pengar genom. Reiki behöver inga metoder med efternamn det är jag ett levande bevis på. Med enbart Reiki kommer man långt. Många menar att deras Reiki blir starkare av alla holy fire, karuna, ancelig och Gud vet allt som finns. Jag menar att det inte stämmer utan det är bara ett sätt att rättfärdiga att man lägger pengar på det. Människor är i sin natur rädda att inte hänga med och då betalar men hellre.

Om du måste använda en massa metoder för att få starkare Reiki då tycker jag du ska fundera över om du verkligen lärt dig en bra Reiki!

Min Reiki är superstark har alltid varit och kommer alltid att vara. För jag håller mig till – Reiki.

Varför? Jo därför att jag använder Reiki.  Jag har också använt min Reiki 3 flitigt genom att aktivera Reiki framåt och bakåt i tiden. I min tidning dimensionellkunskap nr 1 har jag skrivit om det.  När man verligen förstår Reiki kan man vända på tid och rum och det har jag gjort. Det är magiskt riktigt magiskt men om jag inte skulle litat på Reikin utan istället konsumerat Reikimetoder som många gör. Då hade jag aldrig fått de insikter jag fått av  – Reiki.

Jag är glad för det och stolt

Bland det bästa jag gjort var att lära mig Reiju den japanska metoden för att initiera i Reiki. Detta gjorde jag år 2000 och då även kotodama symbolernas ursprungljud. Fantastiska tekniker. ALla mina elever som använder sig av de japanska initieringsteknikerna älskar dem. Det är ren Reikienergi utan en massa symboler och ideer hit och dit som inte är Reiki. Det är REN livsenergi så som Takata och Usui en gång kallade och använde det. DET har gjort min Reiki stark och gett mig insikter om Reiki.

Så nu kära vänner finns det väldigt bra manualer för dig som vill lära dig allt om Reiki.

Så varmt välkommen till min Reikivärld som pågått sedan 1990


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *