Ny Reikibok: Sov gott med Reiki Ryoho
november 23, 2022
Vinster i att läsa Reiki 1 på distans med muntlig utbildning
februari 1, 2023

Nu finns senaste boken att förbeställa. Den är på tryck och kommer under december månad pris 280 kr. Hybrider och utomjordisk kontakt https://www.shamballa.se/produkt/hybrider-och-utomjordisk-kontakt/ Den här boken handlar om hybrider och hybridiseringen hos människor. Vi talar ofta om dem som hybrider, humanoider, androider utomjordiska varelser som infiltrerar människor.

Hur kan du känna igen dem? Vad är deras agenda?

Den magiska vibrationen i 144 och varför den är viktig för oss människor och varför vill hybriderna lära känna den? Vilka är de svarta helikoptrarna som dyker upp ibland och vad vill de?

Här tar jag upp de erfarenheter jag själv haft i mötet med hybrider och hur de agerar i en mänsklig kropp. De är tekniska men kan inte sätta olika händelser i sammanhang, de saknar förfluten kunskap, de förstår ofta inte mänskliga känslor och situationer. Saknar förmåga till konfliktlösning och är ofta väldigt självupptagna. Listan kan göras lång på deras begräsningar eftersom de är förprogrammerade.

Hybriderna finns mitt ibland oss och är Fas 1 Alien. Solkarina delar även med sig av Fas 2 och Fas 3 Alien och hur deras agendor fungerar. Forntida astronauter som befolkat och befolkar jorden vad är deras syften egentligen? För de finns mitt ibland oss. Vad är skillnaden på Merkaba och ljuskroppen? Hur hänger flower of life samman med människans dimensionella kunskap och de 6 elementen?

Dessa stora frågor reder vi ut i ett enkelt format. Solkarina arbetar som dimensionellt medium och inspiratör för människor under utveckling. Hon har utbildat, väglett och hjälpt människor att hitta hem till sina sanna jag sedan 1989. Hon har lång erfarenhet och många minnen av möten med människor och varelser i andra dimensioner. Solkarina utbildar esoteriska rådgivare och dimensionella medium, Reiki Ryoho och Nefertiti kosmisk healing®

Du köper boken här den kommer att skickas i december månad

Jag arbetar med den dimensionella kunskapen och då är det viktigt att förstå många fler dimensioner i kosmos än andar och spöken från andrasidan.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.