Reiki retreat online den 15-16 januari öppen för alla Reikiutövare
november 4, 2021
Aktivering av ljuskroppens vibration
november 6, 2021

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

Reikisidan

Shamanens väg är att leva ett liv i harmoni med naturen och allt levande. Jag tror det är viktigt att inte överkonsumera utan leva så enkelt som möjligt. Då menar jag att vi inte förbrukar mer än vi behöver. Att leva ett shamanskt liv handlar om att hedra naturen och använda visdomen och kraften som naturen har så att det tjänar allt levande, inte bara oss själva. Naturen sedd genom shamanens ögon refererar inte enbart till plantor och djur utan allt som finns i skapelsen.

Det inkluderar varje ögonblick av livet då man ska vara förenad med allt som är. Det finns inget större eller mindre ögonblick. Alla ögonblick är viktiga och fyllda med ändlösa möjligheter. I alla ögonblick talar anden med oss. Lika gärna som du och jag kommunicerar som människor kan du kommunicera och tala med vad som helst som finns omkring dig.

Allting är energi och i shamanens värld är allt energi och när du kan tala med all energi så är du en shaman. Du kan öva på det på många olika sätt. Gå med mjuka och ödmjuka steg, tänk dig för, lev medvetet och konsumera lagom. Lev som du lär. Om du går in i skogen, tala om för skogen att du kommer så att du inte bara brakar in i den. Det är att visa ödmjukhet. Detsamma gäller i alla dina relationer visa samma ödmjukhet för människor som för ting och natur.

Texten kommer från boken Munay ki andiska traditioner och shamanism

Ur boken Munay ki andiska traditioner och shamanism

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

Solkarina Sinnligkunskap®

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.