Pendel är hokus pokus för de svaga
november 2, 2021
Medialitet och mediumskap
november 2, 2021

Kärt barn har många namn. Jag har skrivit en bok som heter Akasha-biblioteket som handlar om mina erfarenheter av att läsa i kvantfältet alltså Akasha. Du köper boken här

Egna tidiga minnen av Akasha

Mina första minnen och möten med Akasha hade jag redan som barn innan jag lärde mig skriva. Jag minns hur jag brukade tillbringa mycket tid i Akasha när jag var liten. Ja, på den tiden visste jag förstås inte att det kallades Akasha, det är något jag lärde mig genom att läsa om det på internet på 90-talet.

På 60-talet när jag var barn var det ett bibliotek fullt med spännande böcker som jag besökte och läste i mina drömmar. Jag minns att jag läste böckerna trots att jag inte kunde ”läsa” bokstäver.  När vi inhämtar kunskap är det inte ord som är kunskapen utan den känsla av att veta något som vi får.

Därför kan ett barn som läser i Akasha förstå böckerna då kunskap inte är kopplat till alfabet eller ord. Jag visste redan som barn att i böckerna fanns alla svar och i böckerna fanns kunskap både från det förflutna och från framtiden.

Jag har förstått som vuxen att mina resor i Akasha bestod i att undervisa mig om en andlig verklighet som jag bär med mig och lever än idag. Jag tror också att alla människor har tillgång till Akasha och många har redan varit där. Det upptäcker ofta människor när jag hjälper dem att komma i kontakt med Akasha. De känner igen sina upplevelser när de är i biblioteket. Trots att det är nytt för dem känns allting väldigt bekant.

Det jag starkast burit med mig från barndomen är att jag ville ha ett ”riktigt” bibliotek precis som det jag hade i ”fantasin”.

Jag började därför läsa och köpa böcker för att skapa mitt eget bibliotek. Det var på 70–80-talet som jag köpte böcker och placerade dem i min bokhylla. Jag ville återskapa den bild jag hade i huvudet av ett bibliotek även i mitt eget hem.

Det var i slutet på 90-talet som jag kom i kontakt med ordet Akasha. Det var då jag insåg att de drömmar jag trodde jag fantiserat och drömt om i min barndom egentligen var en unik egenskap och gåva jag hade. Nämligen gåvan att jag hade kontakt med Akasha, kunskapens bibliotek, där svar på alla frågor fanns. 

Jag behövde inte längre köpa och konsumera böcker för jag förstod att jag aldrig skulle kunna återskapa det jag sett i min ”drömmar” som barn. Istället började jag aktivt besöka och lära mig mer ur Akasha. Jag kallar det fantasi och drömmar eftersom jag vuxit upp med att jag ansågs ha livlig fantasi. 

Idag förstår jag att det mina föräldrar kallade för livlig fantasi är min allra största gåva. Nämligen förmågan att vara mångdimensionell och kunna resa för att hämta informationen där den finns. Oavsett i vilken dimension informationen finns.

Det du nu kommer att få lära dig om Akasha är helt och hållet min egen erfarenhet. Det jag vet är att Akasha är sanskrit och betyder eter eller blå himmel. Sanskrit är ett gammalt fornindiskt språk. Så fick jag då ett namn på den plats jag brukade vara på. Med den moderna teknikens hjälp har jag förstått att det finns fler människor än jag som har tillgång till och kan läsa ur Akasha-biblioteket.

Jag har i hela mitt liv både känt och förstått att det går att få svar på livets alla frågor. Svaren finns där, det är bara vi som ska lära oss tolka, se och förstå svaren. Så är det när man läser i Akasha.

Det verkar som vi förstår Akasha från vår egen förståelsenivå och när du och jag utvecklas får vi också mer och djupare information från Akasha.

Det går inte, hur mycket man än skulle försöka, att sätta ord på kunskapen. Det mesta av kunskapen är en typ av aha-upplevelse som vi bara lever. Det går inte att förstå eller sätta ord på Akasha enbart utifrån våra fem sinnen.

Ofta för att beskriva något mångdimensionellt får vi göra det i symboler, metaforer eller liknelser. Det är också så vi upplever Akasha när vi förklarar eller berättar vad vi ser och läser.

Jag brukar likna Akasha som en jättestor hårddisk som sparar på allting. Det är därför vi kan gå dit och hämta information. Att jag och många med mig ser det som böcker tror jag mer har att göra med att det är ur böcker vi hämtar vår kunskap i den fysiska världen. Därför gör vi symboliska liknelser i vårt medvetande. Från kristendomen känner du säkert till begreppet att ”knacka på Sankte Pers port”. När vi kommer till Sankte Per vid livets slut läser han ur livets bok för att se hur vi skött oss och det kommer sedan att avgöra om vi kommer in i himlen eller inte. Det är i Akasha det står skrivet vilka vi är och vad vi gjort och åstadkommit i våra liv.

Akasha lagrar och sparar alla tänkta tankar, alla känslor vi haft, alla erfarenheter och beslut som tas.

Allting finns sparat i Akasha, precis allt. Det innebär också att den som vill kan gå dit och hämta informationen.

Har vi för mycket karma kan vi få leva om vårt liv i en annan fysisk kropp. Något helvete finns inte men de tunga energierna i fysisk form kan vi likna vid ett helvete. Den som kommer till himlen slipper återfödelse och går vidare till högre vibrationsnivåer.  Om vi är befriade från karma kan vi kliva in i himlen, vi är upplysta och behöver inte återfödas.

Oavsett hur man benämner det verkar det som Akasha återfinns men med andra beskrivningar lite här och där i olika kulturer, filosofier och religioner. Men nu ska jag inte skriva om andras beskrivningar utan den här boken handlar om hur jag ser på det och mina egna erfarenheter.

En av anledningarna till att jag skriver den här boken är för jag vill visa dig hur enkelt det egentligen är att läsa ur Akasha. Alla människor kan lära sig att göra det och när var och en kan läsa sin egen historia förstår man sig själv och den väg man går bättre. För de som går mediumutbildningen för mig är förmågan att läsa ur Akasha ett av verktygen vi använder oss av för att hämta information. Akasha-läsning ingår alltså som en röd tråd i mediumutbildningen.

Jag tror att alla människor mer eller mindre har tillgång till Akasha, åtminstone när vi är små barn. Då är vi helt öppna och den andliga kunskapen är inte avskild från oss.

När och varför vi stänger kontakten till Akasha kan bero på många olika faktorer, allt från våra olika livsuppgifter till hur vi bearbetar och påverkas av vårt jordiska och släktens karma.

För många år sedan när jag hade en kurs i medial utveckling var där ett par som berättade om sonen till en släkting som jämt och ständigt talade om sitt ”eget” bibliotek.

Paret hade inte hört talas om Akasha innan jag berättade om det. De insåg att den lille pojken som bara var fem år fortfarande hade full tillgång till Akasha. Det är inte ovanligt att möta människor som har detta bibliotek i sin ”fantasi” eller barn som känner till det. Dessa barn ska vi stimulera att lära så att de kan utveckla sina kontakter med Akasha. Har du själv kontakt med Akasha är det bara att du börjar besöka biblioteket oftare. Har du inte kontakt kan du lära dig detta. En gång i tiden har du kunnat vandra där obekymrat.

När du läser den här boken kommer du att upptäcka att det är enkelt att lära sig. Annars rekommenderar jag att du går en kurs så att du får lära dig hur du ska förstå och tolka informationen du tar emot från Akasha. Jag har både fysiska kurser och distanskurser.

Akasha är alltså en lagringsplats kan man säga där alla händelser, tänkta tankar från universum och jorden finns lagrade. Allt som händer varje dag, timme och minut lagras hela tiden i Akashas böcker.  Akasha är det öga som ser dig och registrerar alla dina handlingar, tankar och känslor. Utan att döma ska jag kanske tillägga.

Akasha är bara ett större kosmiskt minne på samma sätt som varje människa har ett eget minne i sin fysiska kropp. Informationen i Akasha kan förändras, för framtiden är inte alltid klar utan påverkas av de händelser som sker just nu.

Jag har klara och tydliga bilder av Akasha-biblioteket. Jag minns hur jag vandrar ensam i det stora biblioteket och då och då finns det någon där som jag talar med. I minnena kommer jag inte exakt ihåg vilka jag talat med. Men jag har några minnesfragment av att några av mina andliga guider varit där.

Det var när jag började utforska Akasha ännu mer som jag också kom närmare till att förstå min livsuppgift. Med hjälp av information från Akasha har jag kunnat skriva den här boken och jag startar årligen upp en medium-utbildning.

Idag använder jag inte mitt bibliotek lika mycket som jag gjorde förr. Men det beror nog på att jag inte längre har så många frågetecken som jag en gång hade. Däremot kan jag då och då bjuda in mina andliga guider till Akasha för att samtala med dem. Eller få energiöverföringar av dem.

Det händer att jag också får tillfälliga besök där, Akasha är den perfekta platsen för att få undervisning av andliga guider.

Jag tror att jag med tiden har lärt mig att läsa ur Akasha utan att jag behöver den långa processen att gå in och hämta en bok. Jag kan läsa direkt ur böckerna var jag än befinner mig och med ögonen öppna.

Det går på några sekunder då jag kopplar upp mig på en bok och läser informationen. Det är därför jag kan sitta med öppna ögon utan att behöva gå in i trans och svara på frågor som människor ställer.

Solkarina Sinnligkunskap®

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.