Samtal 110: Demoner och mediumskap
november 21, 2022
Avsnitt 181: Vad är en ljusvarelser och finns det ljusvarelser i olika dimensioner
november 23, 2022

Kan vi må bra, bli lyckliga och känna mer glädje med Reiki Ryoho? Om du kan Reiki eller är nyfiken på Reiki spelar ingen roll du kommer här att lära dig massor om dig själv. Det är en handbok där Solkarina delar personliga erfarenheter att sova gott med Reiki Ryoho.

”Make it simple” gör det enkelt det är nyckeln för att lyckas få bättre sömn och leva mer medvetet. Solkarina har praktiserat Reiki Ryoho sedan 1990 och utbildat i Reikimetoden sedan 1996. Hon är en omtyckt Reikilärare i Sverige som utbildat 100-tals människor i Reiki Ryoho. Solkarina har skrivit mer än 6 böcker om klassisk japansk Reiki och driver även Reikipodden.

Kanske har du en hög stressfaktor under dagarna och behöver lyssna mer på dig själv. Reiki Ryoho är holistisk medicin vilket innebär att den utgår från dina behov, där du befinner dig i livet och vad du behöver. Men ingen annan än du själv vet vad du behöver. En nyckel är att förstå hur vi läker under sömn och vila vilket vi får när vi praktiserar Reiki Ryoho. Du kan på enkla och effektiva sätt förbättra din sömn. Boken är ett uppvaknande för dig som behöver göra förändringar i ditt liv för att må bra med Reiki som verktyg. När du förstår principerna i Reiki Ryoho får du den ultimata balansen mellan vila och aktivitet. Boken tar också upp drömtolkning som är ett sätt att förstå och börja kommunicera med sitt undermedvetna.

I boken får du lära dig flera olika tips och trix som hjälpt många att sova bättre och lära känna sig själva mer.

  • Vill du ha bättre sömn? Sova gott på natten?
  • Öka din energi på dagen?
  • Öka din självkärlek och självkännedom?

Den här boken är en del av MediReiki® där vi använder en 100-årig metod i ett modernt samhälle för hälsa och välbefinnande. Solkarina utbildar MediReiki® assistenter samt nybörjare och lärare i Reiki Ryoho.

Hemsida: www.medireiki.se
Instagram: solkarina.se & medireiki

Du köper boken här

Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se

Facebook: http://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.