Träna dina känslor och lev i flöde En liten arbetsbok i självkännedom
januari 19, 2022
Sökande människor som mår dåligt
februari 2, 2022

En del tror att kanalisering har en enda lycklig positiv källa och det stämmer inte riktigt. Kanalisering har många olika dimensioner. Visste du att en konstnär som målar fritt kanaliserar, en poet kanaliserar dikter, ett sorgetåg kanaliserar smärta och sorg, och same som jojkar är också en typ av kanalisering.

Därför har kanaliseringen många ansikten s a s. Jag tycker det är viktigt att man lär sig skilja på kanaliseringar som ofta görs från andra civilisationer eller från mästare till människor på jorden. Lär sig skilja på vad som är avläst och vad som är kanaliserat. Många tror de gör avläsningar men då brukar jag kunna visa dem att nej du gör en kanalisering. Och kanske är det just denna persons specialitet att kanalisera.

Alla människor som kanaliserar använder sig själva som filter. Vilket innebär att deras trosystem också kommer igenom deras kanalisering. Det är därför man med lätthet kan avläsa vilken dimension någon kanaliserar ifrån dels genom vibrationen som förmedlas men framför allt hur de lägger fram orden i sin kanalisering.

Som jag sa kanalisering har många ansikten och healing är också ett sätt att kanalisera. Frågan är då vad är källan för den healing som kanaliseras.

Under mediumutbildningen till esoterisk rådgivare och dimensionsmedium lär jag ut hur eleverna kan kanalisera olika dimensioner och lär dem hur de är filter för informationen som kommer. Det är förstås inget negativt men ett filter är alltid ett filter.

När vi kanaliserar utomjordiska civilisationer eller mästare som är den vanliga kanaliseringen vi talar om. Då tar vi emot vibrationer från dem, dessa vibrationer omvandlar vi sedan till ord och förstås använder vi de ord som vi själva har i vårt ordförråd. Därför kan den som har ett större ordförråd också hitta fler nyanser när de kanaliserar.

Vibrationer och frekvenser – ditt filter – du tolkar – och pratar eller förmedlar informationen blir sedan budskapet.

Under kurserna provar vi på att kanalisera olika dimensioner just för att eleverna ska få möjlighet att upptäcka skillnaden. Det gör de också ganska snabbt.

Bär vi på rädslor eller oro så kommer även det att påverka de filter som människor är när de kanaliserar. Att lyssna på kanaliseringar och läsa kanaliseringar är som att lyssna på musik du blir nämligen påverkad oavsett om du vet om det eller inte. Det är därför viktigt att välja vem och vilka kanaliseringar du vill lyssna och läsa beroende på vilken kunskap du söker. Var medveten vilken känslomässig information du tar emot vid olika kanaliseringar i dina kännande kroppar kan du känna sanningen för dig.

En kanalisering från en lägre nivå innehåller ofta värderingar och åsikter om hur man ska göra och hantera olika händelser. De tycks sitta inne på svar på mänsklighetens stora gåtor. När vi kanaliserar från högre dimensioner finns inga värderingar utan kanaliseringarna väcker något universellt inom oss som gör att vi lär känna vår egen verklighet och bara är väldigt nöjda. Det är därför jag gillar högre dimensioners kanaliseringar men det är sällan man ser dem.

Det värsta jag någonsin sett vad gäller kanaliseringar och trosystem är ett kvinna som var övertygad om att hennes pappa var högsta och är högsta befälet i alla dimensioner i vår vintergata. I alla dimensioner!! I vintergatan. Det är hybris och tyvärr finns det många sådana kanaliserare och tyvärr verkar det ha fastnat i någon enkel enspårig dimension. När man kan bestämma att just min pappa är den högsta befälhavaren i vintergatan och han kommer inte ens från vintergatan tydligen utan från Andromeda. Sådana här villfarelser förvirrar människor från den kosmiska sanningen. Just den här pappan har rest hit i sitt skepp. Jag kan berätta för dig att i högre dimensioner behöver man inte skepp utan använder intention och kunskapen om ljus och manifestation. Så det var lite småroligt att läsa det och gå inte på sånt och låt dig inte ledas av dessa människor som sätter sig själva högst upp i näringskedjan i universum. Sådana här villfarelser finns överallt på internet. Du din pappa, din familj är garanterat lika märkvärdiga som dem.

I en av mina grupper på facebook skrev en gång en kvinna och la in en kanalisering som undertecknades med högsta rådet. Då var jag förstås tvungen att fråga henne vem eller vilka högsta rådet är. Hon svarade att det var högsta rådet på Plejaderna. Det är nu det börjar bli intressant. För vem av oss alla kan verkligen bevisa att vi talar med högt uppsatta ledare på Plejaderna? Det högsta rådet kan finnas i många olika dimensioner, på många olika planeter och i många olika solsystem. Därför imponerar inte sådant som det högsta rådet på mig jag tycker det är mest ego. Plejaderna är dessutom ett sjustjärnigt system så det finns med all säkerhet många olika högsta råd på samma sätt som vi har många olika regeringar på jorden.

Kanaliseringar är värdefulla och kan hjälpa människor på olika sätt för hur det än är så för man ofta en dialog med en högre frekvens. Vet du dessutom vilken kunskap olika frekvenser har så kan du förstå budskapen annorlunda också

Vårt universum och vår vintergata är en enda stor hierarki där det ofta finns någon som kan överblicka sånt som andra inte ser. I vår vintergata finns mellan 200-400 miljarder stjärnor och glöm då inte att vår sol är en stjärna med många planeter runt. Så att skaffa sig lite distans till vårt stora kosmos kan vara värdefullt. Det finns så mycket därute vi ännu inte känner till.

En högt uppsatt andlig guide behöver inte vara den bästa för dig utan även lägre guider och frekvenser som ibland också ligger närmare oss på jorden kan ge bättre svar än både mästare och ljusguider.

Jag skulle aldrig gå in i transmediumskap heller för det innebär att jag lämnar över mitt energisystem till någon? Som vi egentligen inte vet vem det är. Jag tycker det är viktigt i all kanalisering när man förmedlar budskap och information från olika andliga världar att jag som kanaliserar också är närvarande. Även om jag inte minns allt som sägs så känner jag trots allt stor skillnad på budskapens värme eller värdering.

Som barn när jag var i 10 års åldern tyckte jag det var roligt att kanalisera, jag satt framför min pigtittare och lät olika röster komma igenom mig. Inte fattade jag vad jag höll på med. Plötslig kom en röst igenom mig som var aggressiv, arg och otroligt förmanande. Jag var 10 år och blev livrädd. Det tog mig 15 år att få bort den energi som smittade mig den gången. Det var inte alls roligt. Därför tycker jag det är viktigt att kanalisering ska man göra med någon som har en dimensionell kunskap och vet och känner igen olika dimensioner. De kan då guida dig rätt i hur det känns när ”rätt” guider kommer igenom dig.

Kanalisera är roligt och du ska inte låta farorna hindra dig se bara till att du har professionella människor som vägleder dig när du lär dig.

Jag kanaliserade under många, många år mitt högre jag. Plötsligt en dag så kände jag bara hur jag och mitt högre jag är en enhet. Jag valde mitt högre jag som den aspekten av mig och som kan se även de oupplysta delarna av mig och den livsväg jag är ämnad att gå på. När jag valde bort guider på lägre nivåer så tycker jag att mitt liv förändrades ganska mycket. Jag fick in högre frekvenser genom att jag fokuserade mitt högre jag och med det så upplevde jag också att mitt medvetande expanderade. Jag såg och insåg fler saker i livet.

Jag har förstås en fördel eftersom jag är klarseende och kan se guider och annat som finns i rummet och som ställer sig bredvid människor. Jag har varit med om att människor tror de talar med änglar och guider men jag kan se att nä, de talar med betydligt mörkare och otäckare saker. Eftersom jag ser så blir det mitt bevis. Det är också mitt klarseende jag använder när jag guidar mina elever på mediumutbildningen att kunna släppa in frekvenser i sina kroppar och kanalisera fullt medvetet. Det är häftigt.

Diktsamlingen minnen från Shamballa som jag nyss kom ut med är en av många diktsamlingar som jag kanaliserat ned från högre dimensioner och mitt högre jag. Den finns att köpa på min hemsida. Det är därför de inte finns några som helst krav i dem utan känslan när man läser dem blir en djupare inre kontakt.

Men det är lite roligt ibland att tala med dem som inte har den högre kunskapen för de kan vara riktigt underhållande och roliga. Naturväsen till exempel är både kluriga och roliga att prata med och kanalisera.

Det jag vill skicka med dig med artikeln är, lyssna, ta till dig det som passar dig och lägg resten åt sidan.

All kanalisering är filtrerade budskap var inte rädd för den man ha respekt för den.

Solkarina  Sinnligkunskap®

Den här diktboken innehåller kanaliserade dikter från Shamballa. Shamballa är det buddhistiska motsvarigheten till det kristna paradiset eller, en plats av ljus värme och kärlek som vi alla bär inom oss.

Du köper boken här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.