Reiki och traditioner inom Reiki
mars 5, 2021
Reikiaktivering
mars 6, 2021

Det är självklart enkelt att både få Reikibehandlingar på distans och lära sig på distans.

När du får en Reikibehandling på distans så ligger du ned i ca 20 min – 60 minuter och bara badar i flödet av Reikienergin. Jag brukar sända i ca 20 minuter och sedan rekommenderar jag att man sitter eller ligger kvar och badar kroppen och sinnena i energin ett tag.

När vi ska lära oss Reiki så utbildar jag via telefon. Du får då aktiveringen på det japanska klassiska sättet på distans. 

Jag ger alltid arbetsövningar till mina elever för att de ska lära sig att förstå hur Reiki flödar och fungerar samt hur de kan känna när det är blockerat eller flöde. Något som man sedan kommer att kunna uppleva mer i livet också eftersom man lär sig att känna igen när det är flöde och inte. Det går liksom igen i vanliga livet.

Eftersom jag praktiserat Reiki sedan 1990 dagligen ska tilläggas och utbildat 100 tals elever genom åren så har jag också fått en god förståelse för hur Reiki fungerar.

När man är intresserad att lära sig Reiki så rekommenderar jag att man först läser min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring som för övrigt är Sveriges mest sålda bok om Reiki. Älskad av många och snart även som ljudbok. Du hittar boken här

Jag brukar rekommendera att man ska låna ut boken om man har en hemma till de som är nyfikna på Reiki. Men många använder också min bok som Reiki naturligt helande och mjuk beröring som uppslagsverk

Så Reiki på distans- funkar alldeles utmärkt när du låter mig guida dig så kommer du också att stegvis introduceras i Reikins magiska värld.

Vill du veta mer om hur jag arbetar med Reiki så kan du förstås också lyssna på Reikipodden.

Jag önskar dig en riktigt fin Reiki-dag

Några effekter som man kan uppleva med Reiki är:

  • Mindre stress och spänningar och en känsla för vad avslappning är och vi ser resultatet av detta, genom en känsla av frid och lycka som infinner sig i våra liv.
  • Vi känner en balans i kroppen, tankar och känslor
  • Vi upplever att vi får mer energi och känner oss mer balanserade
  • Vi lär oss att urskilja vad som är viktigt för oss
  • Vi blir mindre mottagliga för infektioner, förkylningar och andra ofta stressrelaterade problem.
  • Vi förstår vad djup avslappning verkligen innebär och hur det upplevs. Vi behöver inte gå utanför hemmets väggar för att få uppleva stunden av avslappning, våra händer bär vi alltid med oss.

Solkarina Sinnligkunskap®

Du hittar de 5 Reikiböcker jag skrivit här & Vill du lära dig Reiki? Min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring Du kan också lyssna när jag talar Reiki på Reikipodden Du kan också boka distansbehandlingar

#distansreiki #reikipådistans #skickareiki #reikihealing #klassiskjapanskreiki


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *