12 chakraavläsning på Solkarina
mars 14, 2021
Referenser från esoteriska utbildningen
april 1, 2021

Nu är Solkarina Sinnligkunskap® ett officiellt varumärke tillsammans med de metoder som ingår i våra utbildningar, vägledningar och tjänster.

För dig som följt mig under många år så vet du att jag har en del starka varumärken som jag produkt-utvecklat. Våra varumärken på Sinnligkunskap är en kvalitetssäkring för dig som går utbildning hos oss. Du vet att du får kvalitet och inte bara kunskap som någon läst på i en bok eller på kammaren!

Med internet-världen nära oss behöver vi veta vad är kvalitet och vad kvalitetssäkring är och därför visar vi det genom vårt varumärke Solkarina Sinnligkunskap ®

Du ska veta vad du får hos mig

Våra varumärken är väl beprövade under många år. Det är många människor som provat metoderna och fått livsförändrade upplevelser. Deras medvetande expanderar och de lär sig mer om sig själva och sin plats i livet. Jag tror att en av grunderna till en fredlig och vänlig värld är att vi människor känner oss själva och förstår vilka vi är.

Ett varumärke är inget man spottar ur sig på ett år, två år eller 5 år. Ett varumärke står för kvalitet du vet vad du får och vad du förväntas få det är också beprövat av många under tid. Eftersom jag varit i branschen sedan slutet på 80-talet så har jag också fått en oerhört stor erfarenhet. Det är den som varumärket ger dig en trygghet i att du får hos Solkarina Sinnligkunskap ®

Ett varumärke är ett namn, en symbol eller ett tecken, som används för att identifiera produkter eller tjänster. Varumärken är en typ av immateriell tillgång. De är ofta skyddade genom ett varumärkesskydd eller helt enkelt genom att varumärket är känt av allmänheten.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.