Kursutvärdering Sann Essens och änglamedvetande 2021
juni 14, 2021
Referenser från esoteriska utbildningen 20211007 grupp 2
oktober 18, 2021

                            Kurs utvärdering esoterisk rådgivare läs mer om utbildningen

GRATTIS till er alla

Ett varmaste tack från mitt hjärta för en fantastisk kurs. En kurs i både personlig utveckling och andligt. Vi har fått testa våra förmågor ur ett ” smörgåsbord” av övningar. Allt från energiavläsningar, besök på bibliotek, änglar både stora och små, mediterat, besökt tidigare liv, aura målningar och prata med träd. Så nu står vi lite lätt omtumlande esoteriska rådgivare och änglamedium på nya stadiga ben. Ryggsäckar tömda på gamla surdegar och fyllda med nya insikter och kunskap. Vi har fnittrat, lipat, druckit kaffe och haft djupa stunder av insikter. Trots att vi bara sett varandra på en datorbild har det bildats djupa vänskapsband. Tack vare vår lärare Solkarina. Hon har ett generöst hjärta, är trivsam, en stor inspiratör, vägledare och besitter en ofantlig stor kunskapsbank. För mig är detta en utbildning som framför allt handlar om att läka och veta vem du innerst inne är. Vågar jag ta de där stegen, så vågar du!

Varmaste tack Monica

Hejsan

Tack för den sista kurs helgen med esoteriska utbildningen och tack för detta året med denna  fantastiska utbildning.  Det har hänt mycket för mig I min personliga utveckling. Jag har blivit mycket mer medveten. Jag ser lite mer vad som händer bakom kulisserna idag. Jag kan nu se saker och ting ur ett fågelperspektiv. Jag har gått från att inte alls  tro på min inre kraft och styrka till att veta vad  jag vet  vill och inte vill idag. Jag vågar att stå upp för mig själv. Jag ser inte längre  till alla andra först utan vågar stå för mina egna åsikter och uttrycka dem. Jag tror mer på mig själv. Jag ser mig inte som ett litet barn längre i möte med auktoritära personer. Det känns som att vi  står på samma mark nu och att inte de står som på en hög piedestal längre. Jag har fått bättre självförtroende och  självkänsla. Jag har vågat öppna hjärtat mer och känner så oerhört mycket mer. Jag har nog inte gråtit så mycket läkande tårar i hela mitt liv. Det har varit en fantastisk grupp som har gjort att jag har känt mig bekväm att kunna och vågat vara mig själv.

Du har varit en bra ledare för gruppen.  Du svarar på frågor och funderar kring läxa på messenger  och stöttat då man behövt lite hjälp på vägen då livet känns lite tufft.  Du är  givmild och generös med din stora kunskapsbank. Du är klok och varmhjärtad. Kursen har gett mig mycket verktyg som jag kan ta till mig om jag skulle vilja starta upp ett eget företag. Det är även en personlig utveckling. Den är mycket bred utbildningen eftersom du ger oss olika tekniker. Vi har fått prova på så mycket.

Jag är så tacksam att jag hittade dina poddar vilket ledde mig till att söka den här utbildningen.

Tack fina Solkarina för detta fantastiska året. Jag är så glad att jag vågade anmäla mig och vara med på den här resan.

Jag ser fram emot att vara med på fler kurser hos dig. Tur att jag har reikie som jag håller på med så hörs vi snart.

Varm Kram från Jennie Törnäng Lindqvist 

  Hej!

Det har varit en väldigt bra och givande kurs, det har varit utmanande, jag har skrattat och gråtit, men det har lett till att jag har vuxit som människa. Jag har fått lära känna mig själv på ett helt nytt sätt, fått verktyg hur jag på bästa sätt stöttar mig själv i vardagen och i olika situationer, för det är upp till mig hur jag vill att mitt liv ska se ut.

Jag är så tacksam för att jag har gått denna kurs hos dig Solkarina, du är som person och lärare så inspirerande och ödmjuk, du har en enorm kunskap som du delar med dig utav, 

Allt gott! Kram

Jenny Tennorth

Hej Solkarina!

Tack Solkarina för en djup och innerlig kurs som gett mig ovärderlig kunskap om och för livet. Kunskap jag längtat efter men inte trodde mig kunna få uppleva. Och upplevt har vi verkligen gjort! Jag har aldrig träffat på en lärare som så förtroligt, lugnt och metodiskt lär ut av sina kunskaper.
Det har varit en resa både inåt och utåt. På den här kursen får man insikter om sig själv och en större förståelse om livet och dess olika faser. För det är samtidigt en personlig resa av inre utveckling och en resa i dimensionell kunskap. Det här är det bästa jag gjort för mig själv någonsin! Jag började mitt sökande för många år sedan och hamnade i det spirituella facket en tid. Förstod inte vad jag egentligen höll på med och tappade fotfästet i livet. Men jag har funnit glädjen igen. Fantastiskt och få kunskap och förståelse för de olika dimensionerna, änglarna, naturen och mycket, mycket mer.
En ödmjukhet infinner sig när jag tänker på det jag lärt mig och tänker också på hur världen skulle se ut om alla hade den. Rekommenderar den varmt 💗

Kram Anita

Hej Solkarina

En fantastisk kurs för både min andliga och personliga utveckling. Jag trodde först att jag skulle gå den för min egen skull men insåg snart att jag har stor användning för den i min ”yttre värd” med arbetskamrater, vänner och familj. Du är inspirerande, har ett stort hjärta och lär ut svårbegripliga saker på ett enkelt sätt. Är man nyfiken på vad dimensionsvandring är ska man definitivt gå denna kursen för dig Solkarina. Jag kommer gå fler kurser. Tack för den här gången. 

Många kramar// Tina Kylén 

Hej!

Här kommer några ord om utbildningen.

Detta år som jag har utbildat mig till esoteriskt medium hos dig har varit livsomvälvande. Det är en vind som har blåst genom mitt liv och gett mig otroligt många insikter och visdom. Det har varit ett utvecklande år där jag har gått utanför min comfort zone tack vare ditt trygga lärande, och därigenom har jag lärt mig mer än vad jag hade förväntat mig. 

Solkarina, du är en unik lärare och du delar frikostigt med dig av dina erfarenheter och din kunskap. Jag känner stor tacksamhet för allt jag har fått lära mig under detta år och jag känner stolthet över mig själv som har vågat och utmanat mig själv. 

Tack! Varm hälsning,

Sara Juliusson

Hej Solkarina, 

Nedan kommer mina tankar om Esoterisk rådgivare & Dimensions medium& Änglamedium kursen: 

Det var du, Solkarina, som som gav mig och mina kurskamrater möjligheten och verktygen att  under ett år, under sju helger på våra kurssammankomster, och genom att ge oss välriktade uppgifter för tiden emellan – skaffa oss ”kosmisk” kunskap, dimensionell förståelse och medvetande på Esoterisk rådgivare & Dimensions medium& Änglamedium kursen. 

Du Solkarina, ärligt och kunnigt med en otrolig hjärtlig värme guidade till kunskaper som jag, många gånger, inte ens visste om att de fanns. Inspirerande, som du är,  ledde du mig till både medial, andlig och personlig utveckling som jag inte heller, innan, anade att jag var kapabel till. Tack Solkarina för den tiden som du varit ”där” för mig och mina kurskamrater.  Det är ju också tack vare kursen i din regi som jag bekantade mig med de fantastiska, varma, kunniga och färgstarka människor som mina kurskamrater är… så – tack för dem också. Och inte minst.. tack för alla de visdomar och verktyg du delat med dig och utrustat mig med – jag lovar att de är nu och blir väl använda framöver. 

Ljusspridare som du är inspirerar du oss andra att följa efter och göra som du – att ständigt utvecklas och att sprida kärleken och kunskapen vidare. 

Alla ni som funderar på om ni skall gå utbildningen – gör det! 

Jag kan verkligen varmt rekommendera denna utbildning.

Hälsar, Anna Maria

Hej Jag är så tacksam och glad att jag började lyssna på din podd. För då hittade jag dig först som Reiki lärare och sedan blev jag väldigt nyfiken på din esoteriska utbildning. Och vilken fantastisk utbildning och fantastisk lärare du är. Du gav oss rätt verktyg och stöttade oss när det behövdes. Och du lär ut på ett lätt sätt utan att krångla till det. Du har fått hela gruppen att utvecklas till det vi är i dag. Och mig har du gett ett bättre självförtroende och bättre självkänsla. För att jag känner mig tryggare i mig själv. Du har gett mig så mycket verktyg att jobba med så jag är så tacksam.  När jag gått kurs tidigare så har jag haft prestationsångest när vi suttit mitt emot. Men eftersom vi kört på zoom så har jag känt ett annat lugn . Och nu kan jag öva med någon vart som helst utan problem. O det är din förtjänst. Jag tycker att ditt upplägg på kursen varit jätte bra. Och din entusiasm och ödmjukhet vänlighet. Och ditt sätt att lära ut är fantastisk. Många kramar från mig tills vi ses igen. Michaela 😘❤️🙏

Det känns vemodigt att sluta kursen. Så mycket kunskap, verktyg, glädje, tårar och personlig utveckling. Tack att du delade din kunskap, inspiration med kärlek och empati. Det blev en stor rikedom för oss alla.

Du är en Lärare och Ledare med stora LL, du är en glädje- och kunskapsspriddare och otrolig kunnig. Tack för en fantastisk kurs.

Kram/Maria


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.