En första helg avklarad
november 10, 2020
Varumärke och kvalitet
mars 20, 2021

Energiavläsning 12 chakra för Solkarina den 14/3-2021 gjord av en av eleverna på utbildningen till Esoterisk rådgivare & dimensionsmedium & Änglamedium            

          Energiavläsningar, kanaliseringar, vägledning är en del av utbildningen

Mitt första intryck är en av en kvinna som lärt sig mycket av livet som helhet. Hon är även bestämd i sina åsikter och kan för den som ser det utifrån verka lite hård. Men ser man förbi det ser man en kvinna med ett hjärta som klappar för alla! Hon är inte bara kvinnlig utan ser på de olika könen som en tillgång och vet vad hon kan få ut av det. Hon älskar bekväma kläder och vill att det är både fint och skönt att ha på sig. Hon tittar mer åt öster när hon väljer vad hon ska ha på sig. Gillar det modet. Hon är en kvinna som man lägger märke till med sin varma utstrålning. Hon är egentligen mer manlig i sitt sätt eftersom hon inte är rädd för att ta tag i saker och ting. Det händer verkligen något runt henne hela tiden! Hon backar inte av rädsla utan tar reda på vad som gäller och agerar därefter.

Jag känner mig helt trygg som person med henne. Hon har båda fötterna på jorden och vet vad trygghet och säkerhet innebär och fått lära sig det den hårda vägen. Hon har själv skapat sig en grundtrygghet. Hon har starka band med sitt förflutna och känner också där en viss trygghet och har tagit del av kunskap därifrån. Hon är också stolt över den hon är och var hon kommer ifrån.

Hon står verkligen upp för vad hon tycker och tänker. Det finns egentligen inga frågetecken där. Hon kan dela med sig av det hon tycker och tänker men inte så att det sårar någon. Jag känner att det nästan bubblar över av förväntan av att få dela med sig av kunskap hon har. Hon har så mycket erfarenhet som hon vill dela med sig av och tycker det är roligt. Hon tycker också om när andra kommer med inlägg som gör att hon kan se ev klarare på det hon redan vet. Hon har stor kunskap men är inte alls högfärdig utan kan lyssna på andra människor. En mycket fin egenskap där hon dessutom inte dömer någon. Samtidigt har hon viss integritet som hon vill ha. Hon vill känna sig till viss del privat eftersom hon har ett stort kontaktnät och vilar i att kunna ha något för sig själv.

Det här en person som verkligen älskar människor och olika personligheter. Hon har lärt sig att se bakom fasader och ytor som många har runt sig. Även när människor spelar olika roller kan hon bli lite full i skratt men visar det förstås inte. Hon vet hur hon ska föra sig och bli ett med en folksamling. Hon bara vet och ser vem som behöver lite uppmärksamhet och förståelse i olika sammanhang. En egenskap som hon haft med sig som liten. Hon tycker om när det är rörelse och älskar nya intryck från både människor och omgivning. Skulle det bli för mycket för henne vet hon hur hon ska hantera detta. Har numera inga problem med att sätta gränser för vad hon orkar och kan ta emot. Något som hon lärt sig av tidigare misstag och att hon är andligt medveten. Fullt medveten om hur hon ska hämta och få energi om hon känner sig dränerad. Hon är en känslomänniska på det viset att hon har ett hjärta som klappar för hela mänskligheten och för sin familj först och främst. Hon är kärlek ❤️

Ger av sig själv utan en tanke på att få tillbaka. Däremot tycker hon om när andra uppskattar det hon gör och för den hon är. Är inte mycket för att ha en massa materiella ägodelar runt sig utan skulle klara sig på det nödvändigaste men har ändå lite runt sig bara för trivselns skull. Älskar att resa.

Hon tar emot alla komplimanger och ev gåvor med full tacksamhet även om hon inte känner ett större behov av det. Speciellt materiella gåvor.

Det här är en kvinna som genom dels sin röst och sitt förtroendeingivande sätt har fått många människor att lyssna på henne. Hon gör sig inte märkvärdig och sätter sig själv på en piedestal utan vill verkligen få andra att växa i det hon lär ut. Får in en känsla av lite stress inför detta, en stress som har med tid att göra. Det finns så mycket att lära ut och det är så roligt.

Något den här kvinnan har lärt sig är att det finns inga egentliga hinder för något. Det enda hindret är att hon inte har sett och fått uppleva allt än. Det driver henne framåt. Hon är däremot fullt medveten om sin egen kapacitet och potential. Hon lever som hon lär. Har en kontakt med det universella men vet också att det hon gör här och nu är det som ger ringar på vattnet. Det som gör henne unik som lärare är att hon inte låser sig fast vid något, som att ”så här är det”, utan är lyhörd eftersom hon vet att det hindrar en person i sin utveckling. Däremot finns det tillfällen där hon har den hela bilden och kunskapen men låter andra få upptäcka det innan hon leder de på rätt spår.

Jag får in en värme med henne som talar om att hon tänker med hjärtat i de flesta sammanhang. Ser ett ljus runt henne som är vidsträckt. Hon är som en magnet och människor dras dit. Hon älskar att vara med i olika sociala sammanhang och kan i det läge som råder nu känna en saknad efter det.

Man känner sig bekväm i hennes närhet och det beror på att hon är bekväm med sig själv. Har gjort den inre resan och vet vad hennes val kan ge för konsekvenser. Hon skulle kunna vara nunna eftersom hon lever i det flödet men skulle sakna den mänskliga kontakten och att få lära ut det hon är bra på och ser det som sin livsuppgift och lever efter det. Hon älskar sin tid som är just nu.

Tack Solkarina för att jag fick göra denna energiavläsning.

Varm hälsning, Anita


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.