Vi pratar om olika typer om mediumskap
juli 7, 2022
Shamballas ljus referenser 2 dagar
oktober 1, 2022

Under all högfrekvent healing så kommer du i kontakt med de högre dimensionerna av dig själv. Eftersom ditt medvetande är den delen av dig som har kontakt med övriga kosmos så är det i den fysiska kroppen det som hindrar dig från att vara i din fulla kraft finns. När man gör healing med höga frekvenser så upplöser sig låsningar i kroppen på samma sätt som du löser stopp i ett avlopp. Men det är också viktigt att i kombination med flödet från healingen vara närvarande i sin kropp och bli medveten om de begränsade tankar och känslor man har. Ta aktivt ansvar för sitt liv.

Under all healing är det viktigt att inte dras med i begräsningar eller fastna i negativa erfarenheter. Jag har skickat healing sedan 2013 via facebook och internet. Främst genom Nefertiti kosmisk healing® och Shamballas ljus©. Med Reiki sedan 1991 och innan sociala medier fanns.

Med Shamballas ljus© som är en vibrationsfrekvens från en icke polär dimension av ljus. Under kursen Shamballas ljus får man lära sig att gå till Shamballas hjärta och där ta emot välsignelser. Denna metod har jag arbetat med i många år och även utbildat andra healers i.

När vi möter ett högre flöde har vi också lättare för att vara helt och hållet i vår egen kraft. Vi blir mer oss själva kan man säga eftersom flödet skapar en öppenhet med hela vårt energisystem.

Att vara nära sig själv handlar främst om att klara av att vara med så hög medvetenhet som möjligt i den fysiska kroppen. Det får du genom daglig närvaro och att lyssna på dig själv

Klarheten kommer genom att du skapar ett flöde med de höga frekvenserna.

Kontakten flödet, kosmos och fältet omkring oss gör att vi blir inkopplade på en högre och större verklighet. Metoderna i Shamballas ljus, Shamballas hjärta, Rosenhealing med det kosmiska hjärtat, Sann essens änglarna och Nefertiti kosmisk healing® är de metoder som Solkarina fått med sig till jorden för att hjälpa människor i sin utvecklingsprocess. Och många människor har de senaste 20 åren lärt sig dessa metoder av Solkarina.

Medvetandet kan bara expandera om vi släpper begräsningar i kroppen och det är därför dessa höga frekvenser blir viktiga. Eftersom de högre dimensionen tillhör ljusvärldarna finns inget mörker här och inte heller några begräsningar. Det är därför lättare att få kontakt med sitt högre jag och stärka ljuskroppen som är ditt sann jag.

De bilder och känslor som dyker upp är de själsstrålar som du är sammansatt av (boken tidigare liv, Shamballas ljus, Esoteriska utbildningen) Är du närvarande under healingen kan du få egna resor genom själens erfarenheter som du är uppbyggd av av. Det blir då lättare att frigöra sig från de begräsningar du fått på jorden för att tydligare se in egen livsuppgift.

Detta är mycket starka egenskaper som du får genom Sann essens healingen, men också Nefertiti kosmisk healing®, Shamballas ljus & Shamballas hjärta (kanaliserat av David), Rosenhealingen som väcker ditt kosmiska hjärta och förenar dig med jorden och vintergatan.

Sann Essens änglarna är byggstenar för att hjälpa dig bygga närhet till ditt högre jag och expandera ditt medvetande.

Det finns inget gudomligt i dessa metoder eftersom det är kopplat till ett universellt kosmiskt flöde.

 Alla som gått Sann Essens©, Änglamedvetande©, Nefertiti kosmisk healing® Rosenhealing ©eller Shamballas ljus© är välkomna att vara med och koppla in sig.

 Solkarina // 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.